Equestrian PRO


Mene ostoskoriin
Tuotteita korissa: 0

INFO

Equestrian PRO on täysin virtuaalinen hevosvarustekauppa. Mitkään tavaroista eivät ole oikeasti ostettavissa, eivätkä näin ollen maksa oikeaa rahaa.

Equestrian PRO

Hurmonkatu 14
10538 Laistola,
VirtuaalisuomiVirtuaalinen varusteliike Equestrian PRO

Vaivaako mieltäsi jokin asia kauppaa koskien? Tärkeät ja kiireelliset asiat on kätevä hoitaa sähköpostin välityksellä.
Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen nica@teepa.net (nica), pyrin vastaamaan viestiisi mahdollisimman pian.

Rekisteröityminen
Kaupan asiakkaat voivat nyt rekisteröityä ja luoda itselleen käyttäjätilin. Sivun yläpalkissa on linkki "Kirjaudu sisään". Klikkaa linkistä itsesi kirjautumissivulle ja klikkaa sen jälkeen linkkiä "Rekisteröidy tästä" kirjautumiskentän alapuolella. Täytä kentät huolella, anna käyttäjänimi, sähköposti sekä salasana. Salasanan ja sähköpostin voi muuttaa myöhemmin.

Sisäänkirjautuminen
Kun olet luonut itsellesi käyttäjätilin, niin pääset kirjautumaan sisälle tallentaaksesi ostoksesi. Sisään kirjaudutaan sähköpostilla ja salasanalla, jotka olet antanut rekisteröityessäsi. Pääse kirjautumaan sisään yläpalkin linkistä "Kirjaudu sisään".

Unohdin salasanani tai sähköpostini?
Jos olet unohtanut salasanasi tai sähköpostisi, laita ylläpidolle sähköpostia osoitteeseen nica@teepa.net niin selvitämme asiaa. Älä tee uutta tiliä kummassakaan tapauksessa.
Jos olet unohtanut salasanasi, niin laita sähköpostilla minulle kirjautumissähköpostisi ja nimimerkkisi.
Jos olet unohtanut sisäänkirjautumisessa käytettävän sähköpostisi älä laita viestiin salasanaasi, vaikka muistaisit sen ja sinun tarvitsisi tietää vain sähköposti. Laita viestiin tällöin vain nimimerkkisi.

Salasanan tai sähköpostin muuttaminen
Salasanaa tai sähköpostia pääsee muuttamaan sisäänkirjautunut käyttäjä. Yläpalkista löytyy linkki "OmatSivuni", josta löytyy linkki "Tilin asetukset". Asetuksista pääset vaihtamaan salasanasi tai sähköpostisi.

Equestrian PRO:n foorumilta löydät keskustelupalstan ja ajankohtaisia uutisia. Lisäksi foorumille voit ehdottaa tuotteita, joita haluaisit kauppaan lisättäväksi!
Foorumiin tästä

Equestrian PRO Myymälä

Equestrian PRO sijaitsee virtuaalisessa Suomessa. Liikkeemme on tilava ja siisti. Myymäläkylttien ansiosta eri varusteiden ja tarvikkeiden löytäminen on helppoa. Osaava myymälähenkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikenlaisissa tilanteissa ja vastaa kysymyksiisi mielellään.

Myöhemmin myymälästä on tulossa kuvia.

Kiitokset

Tuottekuvia meille on piirtänyt:
- nica
- Elisa P. (luonut tuotemerkit: WEGA, CoolRider, Cassiel, Bridleman, Sir Classic, Elpi ja ollut mukana sivujen toteutuksessa (teksit, kuvat, ulkoasu))
- Quinton (luonut tuotemerkit: Dyna Equine)
- Anne L.
- Leone
- Heidi N (kuvat, tekstit)

Copyright © Equestrian PRO :: WebDesign © Elisa Pitkänen