INFO

Equestrian PRO on täysin virtuaalinen hevosvarustekauppa. Mitkään tavaroista eivät ole oikeasti ostettavissa, eivätkä näin ollen maksa oikeaa rahaa.


Suunnittele satulahuopia!

EQP järjestää satulahuovan suunnittelukilpailun. Pohja on annettu valmiiksi, joten suunnitelma tehdään sen päälle. Valmiit suunnitelmat palautetaan määräaikaan mennessä. EQP:n ylläpito valitsee suunnitelmista yhden, joka kruunataan voittajaksi ja se pääsee myyntiin EQP:hen! Voittajalle on tietenkin luvassa myös toinen palkinto.
Nyt kaikki suunnittelemaan uniikkeja ja idearikkaita huopia!

VOITTAJA

Kilpailun voitti Bambi, joka suunnitteli oikein ihanan kesäisen Picnic-satulahuovan. Toiseksi tuli rukkanen, joka suunnitteli kukkaisan Floral-satulahuovan. Molemmat huovat löytyvät nyt EQP:n valikoimasta. Picnic-väreillä on tulossa myös muita tuotteita.
Muita kisaan osallistuneita töitä voit käydä katsomassa Blogista http://nnicaa.blogspot.com/2012/04/eqpn-satulahuopakisan-tyot-voittaja.html

Osallistuminen

Osallistumisen tulee tapahtua 7.4.2012 klo. 23.59 mennessä sähköpostiin nica@teepa.net. Voittaja selviää 8.4.2012 ja se ilmoitetaan EQP:n sivuilla sekä voittajalle ilmoitetaan siitä myös sähköpostiin.
Liitä viestiisi:
- nimesi
- sähköpostiosoitteesi
- suunnitelmasi liitteenä TAI linkki jonnekin sivulle minne olet kuvan ladannut
- kuvassa tulee olla värivaihtoehdot (esim. väripallukat) 3 eri värille satulahuovastasi!
- huovalle saa antaa nimen ja jos se voittaa, niin se tulee myyntiin kyseisellä nimellä. nimeä ei kuitenkaan ole pakko antaa
- kilpailuun saa osallistua myös useammalla suunnitelmalla!, ne voi lähettää samalla viestillä tai erillisissä viesteissä
- KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Suunnitelman tekeminen

Kun teet suunnitelmaa, niin käytä apunasi tätä pohjaa:
http://www.teepa.net/eqp/img/kisa1huopapohja.png
- Tallenna pohja koneellesi ja avaa kuvankäsittelyohjelmaan (esim. paint, gimp, photoshop).
- Väritä pohja haluamaksesi tai merkkaa vain suunnitelmasi (esim. mustavalkoiseksi!). Eri osien värit voi merkata huovan sivuun (jos useita värejä, niin sano mikä osa tulee milläkin värillä!) (esim. punainen - pääväri, valkoinen - tummennetut kohdat)
- Merkkaa 3 huovan värit kuvan oikeaan reunaan. Ne ovat 'mallistosi' värit.
- Anna huovallesi / mallistollesi nimi (ei pakollinen)
- JOS käytät kuvassa jotain koristekuvaa (brushi, logo yms joka ei ole perus sydän tai tähti..), laita erillinen kuva mukaan, jossa on tämä logo mustavalkoisena!
- Lähetä valmis suunnitelmasi nican sähköpostiin. Lähettäessäsi suunnitelmasi EQP:lle, olet antanut luvan käyttää sitä tuotteiden valmistamiseen. (Teemme tuotteita vain voittajan suunnitelmasta!)

HUOM! Suunnitelmien EI tarvitse olla hienoja ja siistejä ja täydellisiä. Ne voi ihan hyvin tehdä paintilla, kunhan suunnitelmasta saa selvää. Piirrän joka tapauksessa voittajan suunnitelman uudelleen ja väritän sen lopulliseen muotoonsa. Pohjan huovan ääriviivojenkaan ei tarvitse jäädä näkyviin, mutta kuva on kuitenkin PNG-muodossa ja taustaton.
Kuvan hienous ei siis ratkaise voittajaa, vaan suunnitelma itsessään!

Palkinto

Jokaisessa kisassa täytyy olla myös palkinto. Kilpailun voittaja saa mallistonsa/huopansa myyntiin EQP:hen ja saa nimetä sen haluamakseen (Nimi tulee olemaan esim. Cassiel - Satulahuopa "Malliston nimi").
Mallistosta tehdään kaikki kolme huopaa kolmeen eri malliin (este, koulu, yleis) ja mahdollisesti suunnitelmaa voidaan käyttää myös soveltaen muihin tavaroihin.
Voittaja saa siis lisäksi valita haluaako hän:
1. este, koulu ja yleishuovan haluamissaan värissä (eri kuin suunnitelmissa) + 1 muun tuotteen valitsemassaan värissä VAI
2. 2 muuta tuotetta jossakin mallistonsa värissä (silloin ne käyvät suunnitelmasta tehtyihin huopiin!)

Copyright © Equestrian PRO :: WebDesign © Elisa Pitkänen