.  Equestrian PRO - Virtuaalinen hevostarvikeliike

EQUESTRIAN PRO

Talliin

Green mix

Raaka-aineet: Sinilaimasjauho

Soveltuu hyvin käytettäväksi täydennysrehuna. Voidaan käyttää täydentämään korsirehuannosta tai huonolaatuista korsirehua. Hyvä valkuaisen ja kalsiumin lähde.


Hinta:17.00


Junior mix

Raaka-aineet: Soijarouhe ja –jauho, ruokintakalkki, viherjauho, kalsiumnatriumfosfaatti, merilevä, melassileike, vitamiini- ja hivenaineseos, sokerijuurikasmelassi, kaura, lysiini ja ruokasuola.

Junior Mix sisältää runsaasti kivennäisiä ja vitamiineja. Lisäksi siinä on korkea valkuaismäärä. Nämä kolme tekijää ovat välttämättömiä varsan terveelle kehitykselle. Rehun syöttäminen voidaan aloittaa varsan ollessa vielä emän kanssa ja jatkaa aina kasvukauden loppuun saakka.


Hinta:18.00


Senior mix

Raaka-aineet: Ohra, kaurankuorijauho, valkaistu juurikasleike, soija, herne, glykoosisiirappi, maissi, kasviöljy, vehnälese, porkkana, kalkki, kalkkikivi, suola, vehnä, pellavansiemen, seosmelassi, ruohosilppu, vitamiini- ja hivenaineseos ja yrtit.

Senior Mix on suunniteltu erityisesti yli 16-vuotiaille hevosille ja poneille, jotka tarvitsevat enemmän proteiinia ja fosforia ruokinnassaan. Rehu sisältää helposti sulavia kuituja ja öljyjä ja vain vähän tärkkelystä.


Hinta:18.00


Pony mix

Raaka-aineet: Ohra, vehnä, maissi, melassi, viherjauho, pellavarouhe, suola ja vitamiini- ja hivenaineseos.

Pony Mix on hyvä kauraton rehu kuumeneville ja herkkävatsaisille hevosille ja poneille. Sitä voi käyttää vatsahaavaiselle tai kaviokuumeen sairastaneelle huoletta rodusta ja koosta riippumatta.


Hinta:18.00


Sweet mix

Raaka-aineet: melassoitu juurikasleike, pienet määrät kalsiumia, fosforia, magnesiumia ja kaliumia.

Maittava energiarehu, joka sisältää hitaita hiilihydraatteja sekä hitaasti sulavia kuituja. Hitaat hiilihydraatit ja kuidut ovat tärkeitä hevosen ruuansulatuksen ja energian takaamisen kannalta. Pieni sokeripitoisuus. Sopii hyvin viljaruokinnan täydentämiseen.


Hinta:13.00


Basic Mix

Raaka-aineet: Kaura, vehnä, melassileike, ohra, vehnälese, sinimailasjauho, kaurankuorijauho, seosmelassi, rypsipuriste, ruokasuola, glukoosi, ruokintakalkki, monokalsiumfosfaatti, vitamiini- ja hivenaineseos ja magnesiumoksidi.

Basic Mix täysrehu on perusrehu kaikille hevosille. Monipuolisen, tasapainoisen koostumuksensa ansiosta se soveltuu hevosille yksinomaisena väkirehuna. Runsas ja monipuolinen vitamiinien lisäys rehuseokseen takaa riittävän saannin myös vaativissa olosuhteissa.


Hinta:11.50


Easy breathing mix

Raaka-aineet: Hydrotermisesti käsitellyt viljat (ohra ja maissi) sekä yrtit.

Easy Breathing Mix sopii hevosille, joilla on hengitysteiden kanssa ongelmia. Se on koostumukseltaan myslinomainen ja se sopii erityisen hyvin myös vanhemmille hevosille.


Hinta:32.00


Mysli mix

Raaka-aineet: Ohra, vehnä, porkkanalastut, omenapuriste, aromaattiset öljyt, luonnon yrtit, soija öljy, kaura, maissi, melassi, viherjauho, vitamiini- ja hivenaineseos ja pellavarouhe.

Mysli Mix sopii hevosille, joilta vaaditaan paljon ja joille ruoka ei maistu. Apua hengitystieongelmiin, sekä hevosille, jotka eivät pysty sulattamaan korkeita määriä proteiinipitoista rehua. Parantaa kavioainesta ja karvan kuntoa.


Hinta:22.00


Sport mix

Raaka-aineet: Kaura, melassileike, viherjauho, soijarouhe ja –jauho, merilevä, kalsiumnatriumfosfaatti, ruokintakalkki, vitamiini- ja hivenaineseos, sokerijuurikasmelassi, ruokasuola, lysiini ja magnesiumoksidi.

Sport Mix on oikea ratkaisu kilpahevosten lisärehuksi heinän ja kauran ohella. Rehun suunnittelussa on huomioitu juuri kilpailujen ja raskaiden valmennuskausien aikana lisääntynyt ravinnon, kivennäisten ja vitamiinien tarve. Erityistä huomiota on kiinnitetty kivennäisten ja vitamiinien oikeaan suhteeseen, jolla saadaan ravintoaineiden imeytyminen mahdollisimman tehokkaaksi.


Hinta:20.00


Protein mix

Raaka-aineet: Ohra, kaurankuorijauho, soija, vehnä, juurikasleike, herne, ruohosilppu, maissi, soijaöljy, kuivattu porkkana, pellavansiemen ja vitamiini- ja hivenaineseos.

Protein Mix on suunniteltu hevosille ja poneille, joiden lihasmassaa halutaan kasvattaa kontrolloidulla tavalla. Samalla halutaan välttää mahdolliset liikaruokinnan aiheuttamat ongelmat. Rehu sisältää hitaasti energiaa vapauttavia raaka-aineita, helposti sulavia kuituja, vitamiineja ja kivennäisiä. Turvallinen tapa lisätä energiaa hevosen ruokinnassa.


Hinta:25.00


Mare mix

Raaka-aineet: Soijarouhe ja –jauho, ruokintakalkki, viherjauho, kalsiumnatriumfosfaatti, melassileike, merilevä, kaura, vitamiini- ja hivenaineseos, sokerijuurikasmelassi, monokalsiumfosfaatti, lysiini ja ruokasuola.

Mare Mix on suunniteltu erityisesti kantaville ja imettäville tammoille. Rehu sisältää runsaasti valkuaista ja sen saannilla turvataan varsan terve kehittyminen, sekä myöhemmin tamman maidontuotantokyky. Ensiarvoisen tärkeitä ovat myös vitamiinit ja kivennäiset, joita rehu sisältää runsaasti oikeassa suhteessa. Käyttö aloitetaan tiineyden alkuvaiheessa ja sitä jatketaan aina imetyskauden loppuun saakka.


Hinta:0.00


Mene ostoskoriin
Tuotteita korissa: 0

Palkinnot

Ruusukkeet
Pokaalit
Sekalaisia palkintoja

Siivousvälineet

Siivousvälineet

Säilytys

Ripustus
Kaapit ja laatikot

Kentälle

Kouluratsastus
Esteratsastus
Sekalaisia kenttätarvikkeita

Ruokinta

Astiat
Rehut
Lisäravinteet
Sekalaisia ruokintatarvikkeita

Aitaus ja laidun

Aitaustarvikkeet

Muuta

Sekalaisia tallitarvikkeita

Copyright © Equestrian Pro :: Viimeisin päivitys 20.02.2019 :: Ensimmäinen päivitys 08.08.2011 :: WebDesing © JR