@ - FOORUMI - BLOGI

Äänestä VRL:n tallilistalla Olet saapunut Mêl Seren -nimiselle virtuaalitallille. Jos talli pitäisi luokitella johonkin ryhmään, se olisi ehdottomasti monitoimitalli. Tämä on virtuaalitalli, mikä tarkoittaa, että mitään ei tapahdu oikeasti.

Talliin sopii 20 energistä ja karvakuontaloista valioyksilöä, joista suurin osa on tallin omassa omistuksessa. Älä kuitenkaan hämmästy jos eteesi, jonkun taluttaman suuren kiiltäväkarvaisen puoliverisen takaa, kirmaakin möhömahainen shetlanninponi karkuun jo valmiiksi työlääntynyttä tallimestaria. Yksityisetkin ovat tietysti tervetulleita piristämään Mêl Serenin arkea.

Tällä hetkellä hoitajatoimintaa ei tallilla ole ollenkaan. Kasvatustoiminta on puolestaan ollut olennainen osa Mêl Serenin toimintaa jo vuodesta 2006 lähtien. Orit ovat tarjolla jalostukseen, kunhan ovat aloitelleet kilpailemisen. Jos joku ori näyttäisi olevan täydellinen tammallesi, niin laittelehan pikaisesti viestiä meille päin.
Mêl Seren pyrkii pyörittämään aktiivista valmennus- ja kisatoimintaa. Olennainen osa tallia ovat tietenkin piirretyt kuvat ja pyrimme pitämään Mêl Serenin mahdollisimman rentomielisenä.

Ilmoita parannusehdotuksiasi vieraskirjaan, ja miksei sinne saisi ilmoitella vierailustaankin.

Naapuritallimme on Funnel.
Tallikauppamme on Equestrian PRO
Olemme KGR:n jäsentalli.
Olemme VSPY:n kasvattajalistalla.

Terveisin: (VRL-01425, KGR)

Banneri1 Banneri3 EQP