etusivu    esittely     asukit    toiminta     muuta   

      Lakean HelmiKTK-III/65p., YLA3/108p
  Nimi   Lakean Helmi    "Helmi"   Reskisterinumero   VH-44384
  Rotu & skp Suomenhevonen, tamma   Väri   Rautias
  Syntymäaika   01.06.2008   Säkäkorkeus   155cm
  Painotus   Koulu   Koulutustaso   KO: Vaativa B
  RE: 90cm
  ME: 85cm
  Irt: 110cm
  Ajokoulutus: kyllä
  Kasvattaja   Lakea
  Omistaja   nica / Seren


luonne

Yleisesti: Lakean Helmi, tutummin Helmi on kaikkien sydämet sulattava, herttainen suomenhevostamma. Mutta joskus on kyllä ne jekutkin mielessä ja silloin saa olla vähän varuillaan. Yleensä rauhallinen ja varma hevonen. Todella monipuolinen ja kiltti.

Hoitaessa: Hoitaessa helmi on oikea enkeli. Se seisoo kiltisti, oltiin sitten ihan missä vaan. Puomilla se on kaikkein rauhallisin kun se saa olla ulkona. Karsinassa sitä ei eddes tarvitse sitoa kiinni jos ei halua. Käytävällä voi vähän potkia muita, mutta sitäkin tapahtuu todella harvoin. Tarhasta haettaessa tulee yleensä portille odottelemaan. Se tulee kutsuttaessa, mutta siihen se sitten tyssääkin. Sen erikoisuus on ihmisten juoksuttaminen. Se antaa melkein ottaa itsensä kiinni, mutta sitten se ampaiseekin äkkiä karkuun. Se ei anna kiinni jos ei ole ovela. Porkkanat ja kaura ovat sille herkkä kohta ja siksi se on myös aika helppo juksattava. Jos siis porkkanan löytyy tulee Helmi vaikka syliin asti. Taluttaessa kulkee nätisti vierellä eikä hötkyile. Harjata antaa jokapaikasta. Ei aristele tai vetkuile mihinkään harjatessa. Kaviot nostaa hyvin, mutta ei haluaisi pitää niitä ylhäällä. Yleensä läppäsy jalalle riittää niin sitten se alkaa pitää niitä itse ylhäällä. Satuloa on sitten taas kamala kapistus. Se haluaisi pakittaa pois satulan kanssa ja siksi kannattaa satuloidessa olla vähän varovainen ettei Helmi tule peräpäänsä kanssa päälle. Satulavyötä kiristäessä ei pullistele, mutta saattaa vähän näykkiä ja luimia. Suitset ottaa mielellään suuhun koska tykkää imeskellä kuolaimia suussaan. Suu on aina valmiiksi auki kun näkee että suitset tulevat. Kisoihin kaikki letitys sun muu sujuu ihan ongelmitta.

Ratsastaessa: Ratsastaessa Helmi on herkkä, varsinkin suusta. Se on lopettanu kuolainten imemisen ja pieninkin riuhtaisu suusta saa sen pukittamaan. Yleensä todella rauhallinen, niin maastossa kuin kentälläkin. Koulussa se loistaa. Se osaa vaikeitakin kiemuroita ja tekee niitä mielellään. Sillä on aina takajalat mukana ja se osaa käyttää niitä. Se on silloin todella herkkä avuille ja liikkuu todella sulavasti. Koulussa riittää yleensä hyvin vaan painoavut, joiten jos haluat mennä vaikka ilman kuolaimia, ei tätä hevosta ole ahdoton ohjata sittenkään. Sillä on todella tasaiset askellajit ja siksi sillä on hyvä istua, niin voi keskittyä vain töiden tekemiseen. Esteillä se taas on kuuma. Silloin sillä pitää olla todella päättäväinen ratsastaja. Se kuumenee ja herkkyys muuttuu vähän tahmeaksi. Sillä on kyllä hyvä hyppytyyli, mutta se tahtoisi aina vain vähän kaahottaa esteelle. Jos ei ole päätääväinen, sitä ei saa koottua ja silloin Helmi ryntää, pukittaa ja mahdollisesti aina kieltää. Mutta jos on rauhallinen eikä hötkyile ja kokoaa rauhassa hyppää Helmi kuin kokenein estehevonen. Se ei hyppää korkeita esteitä, mutta pienet se menee todella mallikkaasti. Esteillä ei aloittelijoille. Maastossa todella rauhallinen ja kuuliainen ratsu. Kulkee jonossa missä tahansa ja yksinkin menee todella hienosti. Se ei säiky tai muutenkaan ohittele tai muuta. Pysyy hyvin käsissä. Voi antaa maastoon vaikka aloitelijalle. Kärryillä loistaa myös. Se tottelee ohjastajaa kuin koira kouluttajaa. Antaa hyvin laittaa valjaat ja seisoo aina rauhallisesti siihen saakka että saa luvan liikkua.

Muuta: Eläinlääkäristä se ei tykkää ja tekee aina kaikkensa ettei sinne joutuisi. Piikit ovat kauheita ja se pomppii pystyyn ja pukittaa jos näkee sellaisen. Yleensä pitää olla kaksi pitelemässä kiinni. Kengittäjästä ei ole moksiskaan ja antaa tehdä kavioilleen vaikka mitä. Kisoissa samalainen kuin kotitallilla. Kuljetusautoonkin se menee mielellään. Se luulee että toisessa päässä sitä odottaa jokin ja menee sinne sitten aina hyvin.

Huomioitavaa
Ratsastaessa jännesuojat etusiin, hivutussuojat takasiin. Hokkien kanssa bootsit eteen.

Luonteesta kiitokset: Henuli

varustekaappi


Hoitotarvikkeet:

Loimet, satulahuovat ja pehmusteet:

Päitset ja riimunnarut

Satulat ja suitset

Suojat ja pintelit

ikääntyminen


01.06.08 - Syntynyt
01.10.08 - 1v.
01.02.09 - 2v.
01.04.09 - 3v.
01.06.09 - 4v.
01.08.09 - 5v.
01.10.09 - 6v.
01.12.09 - 7v.
01.02.10 - 8v.
01.04.10 - 9v.
01.06.10 - 10v. IKÄÄNTYMINEN JÄÄSSÄ TOISTAISEKSI
01.08.10 - 11v.
01.10.10 - 12v.
01.12.10 - 13v.
01.02.11 - 14v.
01.04.11 - 15v.
jne.

sukutaulu


i VIR MVA Ch Finlandees
sh, vkk, 154cm
KTK-I, YLA2
ii Valkouri
sh, 152cm
iii Hikitti
iie Vai-Vitviini
ie Hiistitär
sh, 157cm
iei Kapteeni Punaparta
iee Vikitti
e VIR MVA Ch Lakean Nelli-Noora
sh, 154cm, trt
KTK-II, YLA2
ei Vihu
sh, 156cm, m
eii Ukon Harmaa-Hapsi
eie Liina Nyyrikki
ee Tottiina
sh, 154cm, prt
eei V.T Kuosti
eee Essin Piirto


sukuselvitys


-

-

jälkeläiset


20.04.09 - sh-t Serenin Staffimiehetär (Joushou Gaidou/Oresama) - I: Moon Ärräpää
10.08.09 - sh-t Serenin Illuusia - (Metsähovi/Leandra) - I: VIR MVA Ch Tuiskun Talviyö

saavutukset, palkinnot ja arvostelut


KTK-III 65p. (Suomenhevostammojen tammikuun kantakirjaustilaisuus)
26.08.2009 - Yleislaatuarvostelu, elokuun tilaisuus - 108p. / YLA3

päiväkirja


10.06.09 Helmen sivuja tässä korjailen ja lisäilen tavaraa. Kisoja tullut ihan kivasti ja sijoituksia löytyy jo minun laskujeni mukaan 15 kpl koulusta! Hajasijoituksia löytyy myös esteiltä. Lakeassa oltiin 5 päivä valmennuksessa ja ihan hyvää kommenttia saatiin kasvattajalta. Eipä siinä mitään, onhan Helmestä tullut hieno tamma. Vähän olen miettinyt uutta oria Helmelle, tamman voisi taas tässä kesän aikana astuttaa.

valmennukset


15.5.09 Yksityinen kouluvalmennus
"Aluksi kun tulitte kentälle niin huomasin miten rauhallinen Helmi oli.Koko alkulämmitelyn aikana Helmi oli rauhallinen, eikä hötkyillyt tai säikkynyt ja sinä sait tehdä rauhassa alkujumpat.Kun rupesitte töihin, niin siinä huomasi hyvin helmin herkyyden suuhun.Helmi teki todella upeasti käännökset ja ympyrät.Helmi taipui sulavasti ja kauniisti ja tehtävät ja liikkeet näyttivät helpoilta helmille.Siirtymiset peruutuksesta laukkaan, olisivat voineet sujua paremmin, koska Helmi otti melkein joka kerta muutaman käynti tai raviaskeleen ennen kuin siirtyi laukkaan(siellä oli kyllä muutama suoraan laukkaan siirtyminen, hyvä!).Avotaivutus sujui myöskin ihan hyvin, mutta Helmi olisi voinut taipua niskasta enemmän ja ottaa selvempiä askelia, mutta takaosan käyttö oli hienoa ja hyvää.Myöskin sinä olisit saanut käyttää enemmän sisäpohjetta, niin että oltaisiin saatu taipuisuutta enemmän.Laukanvaihdokset onnistuivat erinomaisesti varsinkin oikeassa kierroksessa.Kokonaisuudessaan ratsastus oli hienoa ja mukavaa katseltavaa." - Elisa

05.06.09 - Lakea - Kouluvalmennus
"Osallistuitte Helmen kanssa Lakean suomenhevoskasvateille järjestettyyn kouluvalmennukseen. Ryhmiä oli kaksi ja te olitte ensimmäisessä ryhmässä mukana, kolmen muun ratsukon kanssa. Ryhmä oli tasoltaan tasainen, joten pääsimme työskentelemään hyvin yhteisin tehtävin. Aloiteltiin raavaamalla koko uraa ja löytämällä mahdollisimman hidas tempo. Hevosen tuli kulkea itsenäisesti ja rennosti hitaasti, ilman ratsastajan ohjista vetämistä. Tässä meille esiintyi singerin ompelukone. Ponimaista kipitystä ja kun yhtään hellitit niin vauhti kiihyi. Näin Helmessä paljon emältä perittyjä piirteitä ja eleitä. Emä ei niin vauhdikas tapaus ole, mutta reagoi käskyihin samanlailla. Teitte paljon voltteja ja asettelit tammaa myös ulospäin. Tämän jälkeen vasemmassakierroksessa ravissa hevosen normaalissa temmossa kaartoja toiselta lyhyeltä sivulta kentän keskelle. Pysähdys, muutaman askeleen peruutus ja napakka suora ravinosto. Hätäinen pysähdy ja hätäinen peruutus. Näytti, että Helmi olisi peruuttanut vaikka koko tunnin. Sait kuitenkin hyvin pidettya omat hermot kasassa ja pidettya maltin. Toistojen jälkeen tamma alkoi rentoutumaan ja astumaan taakse kevyemmin. Pitkällä sivulla pyysin teitä ratsastamaan loivia kaarevia uria ja ottamaan pohjeavut paremmin käyttöön. Tämän jälkeen laukan nostoja käyntivoltilta. Voltin ideana oli saada hevoset taipumaan ja paremmin kuolaintuelle. Käyntityöskentely on erittäin tehokasta. Laukkanosto tuli suorittaa sisäohja löysällä ja että hevonen pysyy rentona ja säilyttää muotonsa. Helmestä tämä oli kiva harjoitus. Tammaa alkoi yhteistyö kiinnostamaan ja tuntui mukavalta kuun suussa oli vain kevyt tuntuma, nousivat laukatkin hyvässä alhaassa muodossa. Myöskin teille riitti vain muutama nosto. Välikäyntien jälkeen samat laukanostot toiseen kierrokseen. Lopuksi saitte jäädä kokouralle laukkaamaan ja tunnustelemaan, kuinka kuulolla hevosenne ovat. On huonoa, jos hevonen tuntuu hyvältä, mutta kulkee vain yhtä ja samaa tahtia, kuin kiskoilla kulkeva höyryjuna. Alkuun Helmi ylireagoi eteen ajaviin ohjeisiin ja taisin nähdä silmäkulmasta takamuksenkin kerran lentävän. Mutta sait pohkeilla hyvin puristettua hevosen jälleen kuulolle ja temmonvaihdoiksetkin alkoivat sujumaan. Vasta nyt tamma olisi valmis kouluaitojen sisälle. Lopuravit päätettiin alkutunnin hitaisiin raveihin. Nyt ravatiin jo melkeinpä paikoillaan ja askel kiireetöntä. Helmi näyttää lämpiävän hitaasti ja näyttää tarvitseven pitkät verryttelyt." - Jenny K.

kisakalenteri


Päivämäärä - paikka - laji/jaos - Luokka - Tulos

23.06.08 - Cresendo - Näyttelyt/NJ - Suomen(p)hevosvarsat - LKV5, KUMA, JS
04.07.08 - Keinumäki - Näyttelyt/NJ - Suomen(pien)hevostammavarsat - LKV2, KUMA, JS
15.08.08 - Victorious - Näyttelyt/NJ - Varsat aikuiskuvilla - LKV3, KUMA, JS
01.03.09 - Viiala - Näyttelyt/NJ - Suomen(pien)hevostammat - 7/11, KUMA, JS
15.03.09 - VS - Näyttelyt/NJ - Suomen(pien)hevostammat - 7/10, KUMA, JS
25.06.09 - Raadelma - Näyttelyt/NJ - Suomenhevostammat - 6/12 KUMA, JS

13.08.08 - Romano - Koulu/KRJ - Helppo C - 22/33
13.08.08 - Romano - Koulu/KRJ - Helppo C - 26/33
13.08.08 - Romano - Koulu/KRJ - Helppo C - 21/33
14.08.08 - Carnation - Koulu/KRJ - Helppo C - 97/105
15.08.08 - Herecia - Koulu/KRJ - Helppo B - 33/109
16.08.08 - Joushou Gaidou - Koulu/KRJ - Helppo C - 9/37
02.09.08 - Lakea - Koulu/KRJ - Helppo C - 20/60
02.09.08 - Lakea - Koulu/KRJ - Helppo B - 19/60
02.09.08 - Lakea - Koulu/KRJ - Helppo C - 16/60
02.09.08 - Lakea - Koulu/KRJ - Helppo B - 54/60
02.09.08 - Lakea - Koulu/KRJ - Helppo C - 20/60
02.09.08 - Lakea - Koulu/KRJ - Helppo B - 40/60
03.09.08 - ML - Koulu/KRJ - Helppo C - 14/34
03.09.08 - ML - Koulu/KRJ - Helppo B - 4/5
03.09.08 - ML - Koulu/KRJ - Helppo B - 33/35
11.12.08 - Vt Magnnus - Koulu/KRJ - Helppo B - 103/106
11.12.08 - Vt Magnnus - Koulu/KRJ - Vaativa B - 41/124
12.12.08 - Vt Magnus - Koulu/KRJ - Helppo B - 93/101
12.12.08 - Vt Magnus - Koulu/KRJ - Vaativa B - 44/118
13.12.08 - Vt Magnus - Koulu/KRJ - Helppo B - 59/103
13.12.08 - Vt Magnus - Koulu/KRJ - Vaativa B - 35/120
14.12.08 - Vt Magnus - Koulu/KRJ - Helppo B - 3/104
14.12.08 - Vt Magnus - Koulu/KRJ - Vaativa B - 5/124
15.12.08 - Vt Magnus - Koulu/KRJ - Helppo B - 85/101
15.12.08 - Vt Magnus - Koulu/KRJ - Vaativa B - 12/120
16.12.08 - Vt Magnus - Koulu/KRJ - Helppo B - 16/104
16.12.08 - Vt Magnus - Koulu/KRJ - Vaativa B - 64/121
17.12.08 - Vt Magnus - Koulu/KRJ - Helppo B - 9/100
17.12.08 - Vt Magnus - Koulu/KRJ - Vaativa B - 94/113
30.12.08 - ML - Koulu/KRJ - Helppo B - 1/19
30.12.08 - ML - Koulu/KRJ - Helppo A - 2/20
30.12.08 - ML - Koulu/KRJ - Helppo A - 5/23
03.01.09 - ML - Koulu/KRJ - Helppo B - 17/18
03.01.09 - ML - Koulu/KRJ - Helppo A - 3/15
03.01.09 - ML - Koulu/KRJ - Helppo A - 3/10
05.02.09 - Jensey Ponies - Koulu/KRJ - Vaativa B - 32/40
06.02.09 - Lakea - Koulu/KRJ - KN Special - 3/30
06.02.09 - Lakea - Koulu/KRJ - Helppo A - 16/30
16.03.09 - Seren - Koulu/KRJ - Helppo B - 18/24
16.03.09 - Seren - Koulu/KRJ - Helppo B - 24/29
16.03.09 - Seren - Koulu/KRJ - Helppo A - 5/25
16.03.09 - Seren - Koulu/KRJ - Vaativa B - 11/29
17.03.09 - Seren - Koulu/KRJ - Helppo B - 4/24
17.03.09 - Seren - Koulu/KRJ - Helppo B - 24/25
17.03.09 - Seren - Koulu/KRJ - Helppo A - 14/23
17.03.09 - Seren - Koulu/KRJ - Vaativa B - 16/24
18.03.09 - Seren - Koulu/KRJ - Helppo B - 23/24
18.03.09 - Seren - Koulu/KRJ - Helppo B - 1/25
18.03.09 - Seren - Koulu/KRJ - Helppo A - 3/23
18.03.09 - Seren - Koulu/KRJ - Vaativa B - 20/24
10.04.09 - Veikeä - Koulu/KRJ - Helppo A - 11/50
10.04.09 - Veikeä - Koulu/KRJ - Vaativa B - 19/50
12.04.09 - Juwel - Koulu/KRJ - KN Special - 1/31 78.481%
12.04.09 - Juwel - Koulu/KRJ - Vaativa B - 12/36
12.04.09 - Islandica - Koulu/KRJ - Kur Vaativa B - 21/30
14.04.09 - Eillyn - Koulu/KRJ - Helppo A - 19/40
14.04.09 - Eillyn - Koulu/KRJ - Vaativa B - 24/40
18.04.09 - Salasana - Koulu/KRJ - Helppo B - 24/34
18.04.09 - Salasana - Koulu/KRJ - Helppo A - 33/36
18.04.09 - Salasana - Koulu/KRJ - Vaativa B - 21/30
09.05.09 - LAC - Koulu/KRJ - Helppo B - 9/25
09.05.09 - LAC - Koulu/KRJ - Helppo A - 16/23
09.05.09 - LAC - Koulu/KRJ - Vaativa B - 4/17
31.05.09 - Marcius - Koulu/KRJ - Helppo A - 27/100
31.05.09 - Marcius - Koulu/KRJ - Vaativa B - 2/99
01.06.09 - Kielletty - Koulu/KRJ - Helppo C - 9/50
01.06.09 - Kielletty - Koulu/KRJ - Helppo A - 19/50
01.06.09 - Kielletty - Koulu/KRJ - Vaativa B - 44/50
02.06.09 - Kielletty - Koulu/KRJ - Helppo C - 33/50
02.06.09 - Kielletty - Koulu/KRJ - Helppo A - 30/50
02.06.09 - Kielletty - Koulu/KRJ - Vaativa B - 11/50
03.06.09 - Kielletty - Koulu/KRJ - Helppo C - 4/50
03.06.09 - Kielletty - Koulu/KRJ - Helppo A - 38/50
03.06.09 - Kielletty - Koulu/KRJ - Vaativa B - 36/50
20.06.09 - Barier - Koulu/KRJ - Vaativa B - 19/30
21.06.09 - Barier - Koulu/KRJ - Vaativa B - 26/30
22.06.09 - Barier - Koulu/KRJ - Vaativa B - 17/30
23.06.09 - Barier - Koulu/KRJ - Vaativa B - 3/30
24.06.09 - Barier - Koulu/KRJ - Vaativa B - 10/30
28.06.09 - Vested - Koulu/KRJ - Vaativa B - 31/62
29.06.09 - Neverland - Koulu/KRJ - Helppo A - 47/100
29.06.09 - Neverland - Koulu/KRJ - Helppo A - 16/100
29.06.09 - Neverland - Koulu/KRJ - Vaativa B - 86/100
29.06.09 - Neverland - Koulu/KRJ - Vaativa B - 15/100
14.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo C - 45/60
14.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo B - 19/60
15.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo C - 43/60
15.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo B - 55/60
16.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo C - 33/60
16.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo B - 35/60
17.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo C - 49/60
17.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo B - 20/60
18.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo C - 48/60
18.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo B - 36/60
19.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo C - 59/60
19.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo B - 18/60
20.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo C - 9/60
20.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo B - 29/60
21.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo C - 60/60
21.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo B - 13/60
22.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo C - 50/60
22.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo B - 25/60
23.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo C - 6/60
23.07.09 - Baya - Koulu/KRJ - Helppo B - 55/60
16.08.09 - Sysiluoto - Koulu/KRJ - KN Special - 33/48
16.08.09 - Sysiluoto - Koulu/KRJ - Vaativa B - 41/50
03.09.09 - Weybridge - Koulu/KRJ - Helppo A - 29/42
03.09.09 - Weybridge - Koulu/KRJ - Vaativa B - 18/31
04.09.09 - Weybridge - Koulu/KRJ - Helppo A - 36/40
04.09.09 - Weybridge - Koulu/KRJ - Vaativa B - 29/31
05.09.09 - Weybridge - Koulu/KRJ - Helppo A - 10/40
05.09.09 - Weybridge - Koulu/KRJ - Vaativa B - 30/31
23.04.11 - Dark Side Trakehners - Koulu/KRJ - Helppo C - 66/100
24.04.11 - Dark Side Trakehners - Koulu/KRJ - Helppo C - 10/100
25.04.11 - Dark Side Trakehners - Koulu/KRJ - Helppo C - 71/100
25.04.11 - Dark Side Trakehners - Koulu/KRJ - Helppo C - 28/100

11.02.09 - Twisty - Este/ERJ - 60cm - 18/25
11.02.09 - Twisty - Este/ERJ - 80cm - 14/33
27.02.09 - Santo - Este/ERJ - 80cm - 7/50
27.02.09 - Santo - Este/ERJ - 90cm - 27/50
23.05.09 - Valkeneva - Este/ERJ - 60cm - 22/25
24.05.09 - Reeyah - Este/ERJ - 60cm - 40/41
31.05.09 - Hiprakka - Este/ERJ - 70cm - 2/34
31.05.09 - Hiprakka - Este/ERJ - 80cm - 11/43
05.06.09 - ML - Este/ERJ - 80cm - 5/38
06.06.09 - ML - Este/ERJ - 80cm - 4/33
07.06.09 - ML - Este/ERJ - 80cm - 23/29
08.06.09 - ML - Este/ERJ - 80cm - 9/40
09.06.09 - ML - Este/ERJ - 80cm - 13/40
09.06.09 - ML - Este/ERJ - 90cm - 14/37
10.06.09 - ML - Este/ERJ - 80cm - 37/40
10.06.09 - ML - Este/ERJ - 90cm - 28/37
11.06.09 - ML - Este/ERJ - 80cm - 5/40
11.06.09 - ML - Este/ERJ - 90cm - 13/37
26.08.09 - Weybridge - Este/ERJ - 50cm - 21/31
26.08.09 - Weybridge - Este/ERJ - 60cm - 15/40
27.08.09 - Weybridge - Este/ERJ - 50cm - 27/33
27.08.09 - Weybridge - Este/ERJ - 60cm - 10/41
31.08.09 - Baya Dressage - Este/ERJ - 80cm - 17/50
31.08.09 - Baya Dressage - Este/ERJ - 80cm - 28/50
31.08.09 - Baya Dressage - Este/ERJ - 80cm - 45/50
31.08.09 - Baya Dressage - Este/ERJ - 80cm - 17/50
31.08.09 - Baya Dressage - Este/ERJ - 80cm - 33/50
31.08.09 - Baya Dressage - Este/ERJ - 80cm - 47/50
31.08.09 - Baya Dressage - Este/ERJ - 80cm - 45/50
31.08.09 - Baya Dressage - Este/ERJ - 80cm - 46/50
31.08.09 - Baya Dressage - Este/ERJ - 80cm - 19/50
31.08.09 - Baya Dressage - Este/ERJ - 80cm - 43/50
31.08.09 - Baya Dressage - Este/ERJ - 80cm - 37/50
25.11.09 - Twisty Puzzle - Este/ERJ - 90cm - 13/30
26.11.09 - Twisty Puzzle - Este/ERJ - 90cm - 15/30
27.11.09 - Twisty Puzzle - Este/ERJ - 90cm - 29/30
28.11.09 - Twisty Puzzle - Este/ERJ - 90cm - 1/30
29.11.09 - Twisty Puzzle - Este/ERJ - 90cm - 20/30
30.11.09 - Twisty Puzzle - Este/ERJ - 90cm - 16/30
27.11.09 - Hafena - Este/ERJ - 70cm - 6/60
11.09.10 - Fiktio - Este/ERJ - 50cm - 11/60
12.09.10 - Fiktio - Este/ERJ - 50cm - 60/60
13.09.10 - Fiktio - Este/ERJ - 50cm - 30/60
14.09.10 - Fiktio - Este/ERJ - 50cm - 28/60
12.09.10 - KK Bailador - Este/ERJ - 70cm - 3/100
12.09.10 - KK Bailador - Este/ERJ - 90cm - 63/100
13.09.10 - KK Bailador - Este/ERJ - 70cm - 22/100
13.09.10 - KK Bailador - Este/ERJ - 90cm - 57/100
14.09.10 - KK Bailador - Este/ERJ - 70cm - 36/100
14.09.10 - KK Bailador - Este/ERJ - 90cm - 26/100
15.09.10 - KK Bailador - Este/ERJ - 70cm - HYL
15.09.10 - KK Bailador - Este/ERJ - 90cm - 73/100
23.09.10 - Dainty - Este/ERJ - 80cm - 20/60
23.09.10 - Dainty - Este/ERJ - 90cm - 55/60
24.09.10 - Dainty - Este/ERJ - 80cm - 15/60
24.09.10 - Dainty - Este/ERJ - 90cm - 55/60
25.09.10 - Dainty - Este/ERJ - 80cm - 29/60
25.09.10 - Dainty - Este/ERJ - 90cm - 6/60
26.09.10 - Dainty - Este/ERJ - 80cm - 51/60
26.09.10 - Dainty - Este/ERJ - 90cm - 52/60
25.09.10 - Riiviöt - Este/ERJ - 90cm - 25/40
26.09.10 - Riiviöt - Este/ERJ - 90cm - 8/40
11.09.10 - Cornir Sporthorses - Este/ERJ - 60cm - 2/40
12.09.10 - Cornir Sporthorses - Este/ERJ - 60cm - 9/40
13.09.10 - Cornir Sporthorses - Este/ERJ - 60cm - 39/40
14.09.10 - Cornir Sporthorses - Este/ERJ - 60cm - 27/40
17.09.10 - KK Huoleton - Este/ERJ - 60cm - 46/60
17.09.10 - KK Huoleton - Este/ERJ - 80cm - 29/60
18.09.10 - Fiktio - Este/ERJ - 40cm - 72/80
18.09.10 - Fiktio - Este/ERJ - 60cm - 62/80
19.09.10 - Fiktio - Este/ERJ - 40cm - 32/80
19.09.10 - Fiktio - Este/ERJ - 60cm - 56/80
20.09.10 - Fiktio - Este/ERJ - 40cm - 59/80
20.09.10 - Fiktio - Este/ERJ - 60cm - 31/80
21.09.10 - Fiktio - Este/ERJ - 40cm - 22/80
21.09.10 - Fiktio - Este/ERJ - 60cm - 19/80
24.09.10 - Aavetytön yksityiset - Este/ERJ - 80cm - 30/40
25.09.10 - Aavetytön yksityiset - Este/ERJ - 80cm - 17/40
26.09.10 - Aavetytön yksityiset - Este/ERJ - 80cm - 4/40
27.09.10 - Aavetytön yksityiset - Este/ERJ - 80cm - 11/40
15.09.10 - Vivaldio - Este/ERJ - 70cm - 20/49
15.09.10 - Vivaldio - Este/ERJ - 90cm - 38/50
16.09.10 - Jewel Ponies - Este/ERJ - 70cm - 4/100
17.09.10 - Jewel Ponies - Este/ERJ - 70cm - 86/100
18.09.10 - Jewel Ponies - Este/ERJ - 70cm - 66/100
19.09.10 - Jewel Ponies - Este/ERJ - 70cm - 11/100
15.09.10 - Wild Flower - Este/ERJ - 40cm - 17/38
15.09.10 - Wild Flower - Este/ERJ - 60cm - 18/40
14.09.10 - Pinewood Trakehners - Este/ERJ - 80cm - 49/50
14.09.10 - Pinewood Trakehners - Este/ERJ - 90cm - 27/50
15.09.10 - Pinewood Trakehners - Este/ERJ - 80cm - 40/50
15.09.10 - Pinewood Trakehners - Este/ERJ - 90cm - 49/50
16.09.10 - Pinewood Trakehners - Este/ERJ - 80cm - 40/50
16.09.10 - Pinewood Trakehners - Este/ERJ - 90cm - 14/50
17.09.10 - Pinewood Trakehners - Este/ERJ - 80cm - 27/50
17.09.10 - Pinewood Trakehners - Este/ERJ - 90cm - 13/50
08.11.10 - Biscuit Ponies - Este/ERJ - 60cm - 23/100
09.11.10 - Biscuit Ponies - Este/ERJ - 60cm - 35/100
10.11.10 - Biscuit Ponies - Este/ERJ - 60cm - 18/100
12.11.10 - Ravenwood Ranch - Este/ERJ - 70-80cm - 64/65
12.11.10 - Ravenwood Ranch - Este/ERJ - 80-90cm - 46/98
18.11.10 - Leningrad Stables - Este/ERJ - 80cm - 55/70
18.11.10 - Leningrad Stables - Este/ERJ - 90cm - 38/70
20.11.10 - Mörkövaara - Este/ERJ - 80cm - 42/50
20.11.10 - Mörkövaara - Este/ERJ - 90cm - 33/50
21.11.10 - Mörkövaara - Este/ERJ - 80cm - 12/50
21.11.10 - Mörkövaara - Este/ERJ - 90cm - 8/50
22.11.10 - Mörkövaara - Este/ERJ - 80cm - 32/50
22.11.10 - Mörkövaara - Este/ERJ - 90cm - 32/50
23.11.10 - Mörkövaara - Este/ERJ - 80cm - 2/50
23.11.10 - Mörkövaara - Este/ERJ - 90cm - 12/50
22.02.11 - Mel Seren - Este/ERJ - 80cm - 47/50
22.02.11 - Mel Seren - Este/ERJ - 90cm - 30/50
23.02.11 - Mel Seren - Este/ERJ - 80cm - 39/50
23.02.11 - Mel Seren - Este/ERJ - 90cm - 6/50
24.02.11 - Mel Seren - Este/ERJ - 80cm - 2/50
24.02.11 - Mel Seren - Este/ERJ - 90cm - 1/50
25.02.11 - Mel Seren - Este/ERJ - 80cm - 18/50
25.02.11 - Mel Seren - Este/ERJ - 90cm - 41/50
20.04.11 - Scamall Ponies - Este/ERJ - 90cm - 22/37
21.04.11 - Scamall Ponies - Este/ERJ - 90cm - 30/37
22.04.11 - Scamall Ponies - Este/ERJ - 90cm - 16/37
19.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 80cm - 49/50
19.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 80cm - 12/50
20.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 80cm - 4/50
20.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 80cm - 9/50
21.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 80cm - 28/50
21.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 80cm - 50/50
22.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 80cm - 45/50
22.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 80cm - 9/50
03.05.11 - Skeeger Dressage - Este/ERJ - 80cm - 13/30
03.05.11 - Skeeger Dressage - Este/ERJ - 80cm - 28/30
04.05.11 - Skeeger Dressage - Este/ERJ - 80cm - 27/30
04.05.11 - Skeeger Dressage - Este/ERJ - 80cm - 14/30
05.05.11 - Skeeger Dressage - Este/ERJ - 80cm - 23/30
05.05.11 - Skeeger Dressage - Este/ERJ - 80cm - 6/30
06.05.11 - Skeeger Dressage - Este/ERJ - 80cm - 16/30
06.05.11 - Skeeger Dressage - Este/ERJ - 80cm - 14/30
23.04.11 - Toivoton - Este/ERJ - 70cm - 45/77
23.04.11 - Toivoton - Este/ERJ - 90cm - 9/96
24.04.11 - Toivoton - Este/ERJ - 70cm - 39/77
24.04.11 - Toivoton - Este/ERJ - 90cm - 85/96
25.04.11 - Toivoton - Este/ERJ - 70cm - 69/77
25.04.11 - Toivoton - Este/ERJ - 90cm - 82/96
26.04.11 - Toivoton - Este/ERJ - 70cm - 16/77
26.04.11 - Toivoton - Este/ERJ - 90cm - 44/96
11.05.11 - Viikerlä - Este/ERJ - 70cm - 30/50
11.05.11 - Viikerlä - Este/ERJ - 80cm - 9/50
12.05.11 - Viikerlä - Este/ERJ - 70cm - 24/50
12.05.11 - Viikerlä - Este/ERJ - 80cm - 4/50
13.05.11 - Viikerlä - Este/ERJ - 70cm - 33/50
24.04.11 - Ride Club Gringsed - Este/ERJ - 60cm - 5/52
24.04.11 - Ride Club Gringsed - Este/ERJ - 70cm - 21/51
25.04.11 - Ride Club Gringsed - Este/ERJ - 60cm - 19/52
25.04.11 - Ride Club Gringsed - Este/ERJ - 70cm - 47/51
26.04.11 - Ride Club Gringsed - Este/ERJ - 60cm - 26/52
26.04.11 - Ride Club Gringsed - Este/ERJ - 70cm - 5/51
19.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 90cm - 10/30
19.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 90cm - 13/30
20.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 90cm - 16/30
20.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 90cm - 28/30
21.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 90cm - 2/30
21.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 90cm - 22/30
22.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 90cm - 18/30
22.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 90cm - 19/30
23.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 90cm - 28/30
23.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 90cm - 19/30
24.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 90cm - 10/30
24.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 90cm - 20/30
30.12.11 - Malkamäki - Este/ERJ - 80 cm - 30/38
31.12.11 - Malkamäki - Este/ERJ - 80 cm - 4/38
02.01.12 - Latun talli - Este/ERJ - 70-80 cm - 9/38
03.01.12 - Warmwood - Este/ERJ - 80 cm - 0/0
03.01.12 - Warmwood - Este/ERJ - 90 cm - 15/27
07.01.12 - Ballerina - Este/ERJ - 80 cm - 21/49
07.01.12 - Ballerina - Este/ERJ - 90 cm - 38/50
05.02.12 - Katvusto - ERJ - 80 cm - 42/50
05.02.12 - Katvusto - ERJ - 80 cm - 39/50
06.02.12 - Katvusto - ERJ - 80 cm - 46/50
06.02.12 - Katvusto - ERJ - 80 cm - 39/50
07.02.12 - Katvusto - ERJ - 80 cm - 30/50
07.02.12 - Katvusto - ERJ - 80 cm - 31/50
08.02.12 - Katvusto - ERJ - 80 cm - 15/50
08.02.12 - Katvusto - ERJ - 80 cm - 37/50
09.02.12 - Katvusto - ERJ - 80 cm - 37/50
09.02.12 - Katvusto - ERJ - 80 cm - 39/50
10.02.12 - Katvusto - ERJ - 80 cm - 37/50
10.02.12 - Katvusto - ERJ - 80 cm - 44/50
31.01.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ-CUP - 80cm - 45/101
31.01.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ-CUP - 90cm - 100/138
28.03.12 - Kilva JK - Este/ERJ - 60cm - 1/46
28.03.12 - Kilva JK - Este/ERJ - 70cm - 29/36
29.03.12 - Kilva JK - Este/ERJ - 60cm - 44/46
29.03.12 - Kilva JK - Este/ERJ - 70cm - 26/38
30.03.12 - Kilva JK - Este/ERJ - 60cm - 17/46
30.03.12 - Kilva JK - Este/ERJ - 70cm - 6/38
31.03.12 - Kilva JK - Este/ERJ - 60cm - 17/56
31.03.12 - Kilva JK - Este/ERJ - 70cm - 41/48
01.04.12 - Vecno Stud - Este/ERJ - 50-60cm - 27/29
01.04.12 - Vecno Stud - Este/ERJ - 70-80cm - 20/30
ulkoasun ©saara        /     tekstit © nica

kuvagalleria

kuvat © Kuvagalleria Cirith