Maya on virtuaalihevonen

YLA2 / 111p        ERJ-III / 78,5p

Maya LIN

:: Arvonimet: -
:: Virallinen nimi: Maya LIN
:: Kutsumanimi: Maya
:: Skp: Tamma
:: Rotu: Trakehner
:: Rekisterinumero: VH-53230
:: Synt: 17.11.2008
:: Säkäkorkeus: 168cm
:: Väri: Ruunikko

:: Omistaja: nica / Mêl Seren
:: Kasvattaja: miia. / Främsta Linjen

:: Koulutus:
:: KO: Helppo A
:: RE: 150cm
:: ME: 140cm
:: IRT: 165cm

:: Painotus: Esteratsastus
:: Voittosumma: 0ve
:: Muuta: -Kuvat: Latoya
Huom! Kuvat aukeavat oikeaan kokoonsa klikkaamalla!

Ikääntyminen

17.11.08 - syntynyt
17.01.08 - 1v.
17.03.09 - 2v.
17.05.09 - 3v.
17.07.09 - 4v.
17.09.09 - 5v.
17.11.09 - 6v.
17.01.10 - 7v.
17.03.09 - 8v.
17.05.10 - 9v. IKÄÄNTYMINEN JÄÄSSÄ TOISTAISEKSI
17.07.10 - 10v.
17.09.10 - 11v.
17.11.10 - 12v.
17.01.11 - 13v.
17.03.11 - 14v.
17.05.11 - 15v.
17.07.11 - 16v.
17.09.11 - 17v.
17.11.11 - 18v.
17.01.12 - 19v.

Luonne

Yleisesti Maya LIN tutummin Maya on energinen tamma, joka tarvitsee päättäväisen käsittelyn. Maya pitää ihmisten pompottelusta, muttei kuitenkaan tarkoita mitään erityisen pahaa, se nyt vaan sattuu olemaan Mayasta hauskaa. Taluttaessa Kannattaakin katsoa, että tammalla on ketju suussa tai suitset päässä, koska jos Maya päättää taluttajaltaan lähteä, se sen tekeekin jos päässä ei ole mitään riimua vahvempaa.

Hoidettaessa Maya kannattaa sitoa molemmin puolin kiinni, koska muuten tamma ei pysy hetkeäkään paikallaan. Harjaamisesta tamma ei oikeastaan välitä mitään, vaan hörisee ohi meneville ja katselee tarkasti ympärilleen. Silloin kun harjataan tamman arkaa mahanalustaa, voi tamma hieman tökkiä hoitajaa turvallaan, mutta ei kuitenkaan pure hoitajaa. Kavioiden nosto on Mayan kanssa haastavaa, koska tamma ei nosta jalkojaan kovinkaan hyvin, vaan pyytää saa useasti. Kun Maya vihdoin nostaa kavionsa, ei tamma tietenkään voi niitä itse ylhäällä pidellä, vaan tamma nojaa hoitajaan.
Varusteiden laitossa ei Mayan kanssa ole suurempia ongelmia, satulavyö vaan täytyy muistaa kiristää vielä kentällä, koska tammalla on tapana pullistella.

Ratsastaessa Maya on kuuliainen tamma ratsastuksessa. Se kuitenkin tarvitsee selkeät avut ymmärtääkseen mitä ratsastaja haluaa. Kouluratsastuksessa Maya kyllä osaa vaativia liikkeitä, mutta tammalla ei yksinkertaisesti riitä hermot puurtaa koko tuntia samanlaisten tehtävien parissa. Tamman kanssa kentällä työskentelystä kannattaakin tehdä mahdollisimman monipuolista, jottei tamma pääse pitkästymään. Esteitä Maya rakastaa. Kun esteet ilmestyvät kentälle ja Maya näkee ne, on tammalla jo korva hörössä ja askeleet kiihtyvät. Esteillä Maya toimii kuuliaisesti, vaikkakin välillä kuumuu. Maya myös osaa nostella jalkojaan, joten yleensä kielto tulee herkemmin mitä pudotus.

Muuta Tarhassa Maya riehuu omia aikojaan vähät välittäen siitä mitä muut tekevät. Maya onkin arvojärjestyksessä suhteellisen keskellä.
Eläinlääkäriä Maya ei pelkää, vaan antaa tehdä kaikki toimenpiteet asiallisesti, mitä nyt pientä Mayan luonteeseen kuuluvaa pyörimistä esiintyy.

Huomioitavaa Ratsastaessa suojat etu- ja takajalkoihin, martingaali esteille, pehmuste niskahihnaan ja martingaaliin.

Luonteesta kiitokset Snifffelle

Varustekaappi

Hoitotarvikkeet:
1 x Harjalaatikko - viininp. - (Box+ EQ)
1 x Juuriharja - viininp. - (Dandy Brush EQ)
1 x Pehmeäharja - viininp. - (Body Brush EQ)
1 x Pölyharja - viininp. - (Dust Brush EQ)
1 x Pääharja - viininp. - (Head Brush EQ)
1 x Piikkisuka - viininp. - (Curry Comb EQ)
1 x Kumisuka - viininp. - (Rubber Curry Comb EQ)
1 x Kavioharja - viininp. - (Hoof Brush EQ)
1 x Kaviokoukku - viininp. - (Hoof Pick EQ)
3 x Pesusieni - kel. - (Sponge EQ)
1 x Hikiviila - viininp. - (Sweat Scraper EQ)
2 x Harjakampa - viininp., m - (Tail Comb EQ)

Loimet, satulahuovat ja pehmusteet:
1 x Sadeloimi - viininp. - L - (Rain Rug EQ)
1 x Kaulakappale - viininp. - L - (Neck Rug EQ)
1 x Toppaloimi - viininp. - L - (Winter Rug EQ)
1 x Hikiloimi - viininp. - L - (Cooler Rug EQ)
1 x Satulahuopa (yleis) - viininp. - L - (Ticht EQ)
1 x Teddykarvainen romaani - valk. - (Saddle Pad EQ)

Päitset ja riimunnarut
2 x Päitset - viininp, m - L - (Halter EQ)
1 x Riimunnaru (yksivärinen) - viininp. - (Halter Strap EQ)
2 x Riimunnaru (kaksivärinen) - viininp/harmaa - (Halter Strap Nailon EQ)
1 x Nahkapäitset - konjakki/messinki - L - (Leather Halter EQ)

Satulat ja suitset
1 x Yleissatula - konjakki - N 16" - (Classic EQ)
1 x Nahkainen satulavyö - konjakki/messinki - 125cm - (Belt Leather EQ)
1 x Jalustinhihnat - konjakki - 145cm - (Leather EQ)
1 x Jalustimet - messinki - M - (Iron Safe EQ)
1 x Suitset meksikolaisella turparemmillä - konjakki/messinki - L - (Mexico EQ)
1 x Kangasohjat - konjakki/messinki - L - (Textile Rein EQ)
1 x Kolmiosainen pessoakuolain - messinki - 12,5/ohut - (Pessoa Bit Triple EQ)

Suojat ja pintelit
1 x Takajalan hivutussuojat - musta/kahvi - L - (Anckle Boot Hind EQ)
1 x Etujalan jännesuojat - musta/kahvi - L - (Tendon Boot EQ)

Sukutaulu

isä Sioux de Poemè
trak, 164cm, trn, VH-28681
ii Souvenir SZ
trak, 163cm, rn
iii Zeroboik
iie Passoapolitan SZ
ie Classic Xena
trak, 163cm, trn
iei Henry Ion
iee Classic Hexagon
emä Hollywood NON
trak, 168cm, km, VH-45552
ei D-Day COS
trak, 172cm, hkm
eii Pyrrhus von Argen
eie Dame von Argen
ee Guess Who
trak, 165cm, rn
eei VIR MVA Ch Matadour NON, ERJ1, YLA2
eee Mithrilla SIN

Jälkeläiset

Synt. Nimi/skp Isä Missä/Omistaja
20.06.09 ML Master Marcus/o MS Doesn't Matter, YLA2 VF Miniatures/E_P
26.07.09 ML Maryar Hislé/t MS Doesn't Matter Calisota/Chao
24.10.10 ML Dark Cinnamon/t Sayonara Suckers PA Mêl Seren/nica

Palkinnot ja saavutukset

YLA, heinäkuun tilaisuus - 30.7.2010
Tuomarit: Katja ja Kisshu
20+25+31+35 = 111p / YLA2

ERJ:n laatuarvostelu, tammikuun tilaisuus - 25.01.2012
trak-t Maya LIN VH05-021-3230
(10+50+2,5+8+8=78,5) ERJ III

Päiväkirja

23.12.09
Ihan pahalta tuntuu, miten vähälle huomiolla Maya on jäänyt. Onneksi sillä on ollut Reita ja Tyler pitämässä seuraa ja estämässä tamman täyden erakoitumisen. Ihan niinkuin Mayassa ei muutenkin olisi haasteita..
Päätin kuitenkin viedä Mayan muiden töitteni lomassa joulumaastoon. Hain sen sisälle tarhasta, jossa se jo odotteli portin luona. Herkkähipiäinen tamma ei viihtynyt ulkona kylmillä ilmoilla, odotteli aina vain portilla, että joku tulisi hakemaan sen sisälle. Vein Mayan karsinaan, otin loimen pois ja harjailin Mayaa huolellisesti. Kavioiden kanssa oli ongelmia, kuten yleensäkin. Niiden puhdistuksesta selvittiin kuitenkin kunnialla. Sitten oli aika laittaa varusteet päälle.
Tiesin, että Reita ratsasti Mayalla mieluusti ilman martingaalia, mutta minusta tuntui että se olisi ihan tarpeeseen. Ei sillä, että Maya karkaisi minulta käsistä ilman, vaan sain siihen vain paremman tuntuman martingaalin kanssa. Varsinkin nyt, kun lunta oli maassa ja tiet olivat liukkaat, niin en halunnut meidän lentävän ympäri vauhdin takia.
Kiristin vielä Mayan satulavyön, ennen kuin laitoin kypärän päähäni ja kiedoin kaulaliinan kaulani ympärille. Talutin Mayan ulos ja nousin tallipihassa sen satulaan. Tarkistin vielä, että minulla oli mukana puhelin ja pyysin sitten tammaa lähtemään käyntiä tietä pitkin.
Joulumaasto oli aivan mahtava. Luminen maisema oli kaunis, vaikka päivä rupesikin vähän tummumaan. Annoin Mayan laukata pellolla aivan omaa tahtiaan ja kovaa se pääsikin. Näyttäisipä neiti tällaista vauhtia uusintaradoillakin niin muutama sijoitus olisi ollut varma ykkössija. Palailimme tallille tunnin lenkin jälkeen. Maya oli hieman hikinen, kun pysäytin sen tallipihaan. Vein tamman talliin ja otettuani siltä varusteet pois kävin huuhtelemassa hiet pois pesupaikalla. Neiti nautti lämpimästä vedestä. Karsinassa harjasin sen vielä ja laitoin viininpunaisen vohveliloimen tamman selkään. Maya sai vielä porkkanan kiitokseksi hyvästä työstä, ennen kuin lähdin jatkamaan tallihommia muiden hevosten parissa.

12.03.10
Kyllä ne lumet sieltä pikkuhiljaa rupeaa sulamaan. Nyt tosin vielä aika jäätävä keli. Hevosistakin huomaa, että ne ovat mieluummin sisällä. Kaikille ei vain riitä karsinapaikkoja ja joidenkin on pakko tyytyä pihattoon.
Maya kuuluu niihin onnekkaisiin, joka saa asustella sisätiloissa. Heitin hevosen ulos muiden mukana aamulla ja kävin sen sitten puolen päivän jälkeen sisään. Loimi oli kuiva, sillä ulkona ei ollut satanut vettä eikä lunta. Maya sai pikaharjauksen ja varustin sen sitten koulukamppeisiin. Olin luvannut huudella Tylerille ohjeita kentän laidalta, kun poika ratsastaisi Mayalla.
Kun Tyler ilmestyi paikalle, Maya oli jo valmis. Poika otti hevosen mukaansa ja vei sen kentälle. Marssin heidän jäljessään, mutta jäin portille. Tyler käveli ensin alkukäynnit ihan rauhassa ja lähti sitten verryttelemään Mayaa reippaassa ravissa, tehden ympyröitä ja kiemurauria. Maya näytti hyvältä, se kantoi itseään ryhdikkäästi ja oli elegantin näköinen. Kouluhevosta siitä kuitenkaan ikinä tulisi saamaankaan, sillä tammalla ei yksinkertaisesti riittänyt motivaatio toistaa samoja asioita kerta toisensa jälkeen. Esteillä oli sentään vähän vaihtelua, sillä harjoituksia saattoi keksiä vaikka minkälaisia. Sileällä asiat toistivat välttämättä samaa kaavaa ja Maya rupesi hermostumaan. Herkkis kun oli.
Annoin Tylerille paljon vaihtelevia tehtäviä käynnissä, ravissa ja laukassa. Paljon siirtymisiä ja taivutteluja. Kulmissa piti olla kuitenkin varovainen, sillä kulmat olivat tallautuneet vetiseksi sohjoksi.
"Sehän meni hyvin." huomautin Tylerille englanniksi. Poika nyökkäsi ja hymyili. Ilmeisesti Tylerkin oli tajunnut, miten rento Maya oli ollut.
Poika otti Mayan hoidettavakseen, sillä Sami hälytti minut tarkastamaan Tahvon jalassa oleva haava.

01.05.10
Irtohypytystä! Kenttä rupesi olemaan suhteellisen hyvässä kunnossa ja uskalsin antaa Tylerin irtohypyttää Mayaa. Poika olikin tehnyt jo kaikki kujat valmiiksi, joten minun piti vain taluttaa Maya kentälle. Olin laittanut sille suitset päähän, joista otin ohjat pois, sekä suojat kaikkiin jalkoihin. Epäilin vähän, miten Maya käyttäisi etujalkojaan, sillä nyt sillä ei ollut vatsapanssaria suojaamassa mahaa. Onneksi hokit oli otettu jo pois ja vahinko ei olisi niin paha, jos tamma vähän kopsauttelisikin mahaansa.
Juoksutin Mayaa hetken kentän toisella reunalla, jotta se vähän vertyisi ja kerkeäisi lämmittelemään, ennen kuin joutuisi hyppäämään. Kun olin valmis annoin tamman Tylerille. Poika talutti Mayan kujan päähän ja päästi irti. Estehevonen kun Maya oli, niin sehän ampaisi kohti esteitä minkä jaloistaan pääsi. Väli kahden esteen välillä näytti jopa tiukalta, mutta Maya rauhoittuisi kun esteiden korkeus kasvaisi.
Lopulta Mayatammaa hypytettiin 150cm esteillä. Niitähän Mayalla kisattiinkiin ja sillä ei ollut pienintäkään ongelmaa ponnistaa valtavien esteiden yli. Tyler kysyi nostaisimmeko esteitä, mutta pudistin päätäni. Joku toinen kerta, nyt hyppyjä oli tullut jo aika runsaasti ja halusin vähän säästellä Mayan jalkoja.
Vein tamman siis talliin ja otin siltä suojat ja suitset pois. Harjasin sen hyvin ja laitoin loimen selkään ennen kuin vein sen vielä ulos vähäksi aikaa. Se pääsisi muiden kanssa illemmalla sisälle, mitä sitä nyt seisottaa hevosia turhaan sisällä, kun päiväkin oli suhteellisen hyvä ulkona olemiseen.

Valmennukset

Sijoitukset / Kisakalenteri :

(Täällä kaikki muut kisat)
Päivämäärä - paikka - laji/jaos - Luokka - Tulos

ERJ:n sijoituksia koossa 118 kpl
ERJ:n kisastartteja yhteensä - kpl (+ porrastetut)

16.03.09 - ML - Este/ERJ - 80cm - 5/40
19.03.09 - ML - Este/ERJ - 90cm - 3/40
01.06.09 - Kielletty - Este/ERJ - 80cm - 2/50
03.06.09 - Kielletty - Este/ERJ - 60cm - 7/50
03.06.09 - Kielletty - Este/ERJ - 110cm - 5/50
05.06.09 - Gräslund - Este/ERJ - 120cm - 5/30
05.06.09 - ML - Este/ERJ - 120cm - 2/40
07.06.09 - ML - Este/ERJ - 140cm - 1/17
09.06.09 - ML - Este/ERJ - 120cm - 3/25
09.06.09 - ML - Este/ERJ - 140cm - 1/7
10.06.09 - ML - Este/ERJ - 100cm - 3/33
10.06.09 - ML - Este/ERJ - 110cm - 3/27
11.06.09 - ML - Este/ERJ - 110cm - 5/27
11.06.09 - ML - Este/ERJ - 120cm - 4/25
18.08.09 - Cicera - Este/ERJ - 140cm - 4/89
22.08.09 - ML - Este/ERJ - 100cm - 6/40
24.08.09 - ML - Este/ERJ - 100cm - 3/40
24.08.09 - ML - Este/ERJ - 120cm - 6/40
25.08.09 - ML - Este/ERJ - 100cm - 6/40
25.08.09 - ML - Este/ERJ - 140cm - 4/40
05.09.09 - Shreed - Este/ERJ - 100cm - 6/40
16.10.09 - Branwen - Este/ERJ - 150cm - 5/60
17.10.09 - Branwen - Este/ERJ - 130cm - 5/60
17.10.09 - Branwen - Este/ERJ - 140cm - 7/60
20.10.09 - Branwen - Este/ERJ - 150cm - 5/60
28.10.09 - Longjump - Este/ERJ - 140cm - 2/30
29.10.09 - Longjump - Este/ERJ - 140cm - 4/30
29.10.09 - Longjump - Este/ERJ - 140cm - 2/30
29.10.09 - Longjump - Este/ERJ - 150cm - 3/30
29.10.09 - Longjump - Este/ERJ - 150cm - 2/30
30.10.09 - Longjump - Este/ERJ - 140cm - 3/30
30.10.09 - Longjump - Este/ERJ - 140cm - 1/30
30.10.09 - Longjump - Este/ERJ - 150cm - 1/30
30.10.09 - Longjump - Este/ERJ - 150cm - 2/30
16.11.09 - Dark Side Trakehner - Este/ERJ - 130cm - 5/30
25.11.09 - Twisty Puzzle - Este/ERJ - 140cm - 2/30
25.11.09 - ML - Este/ERJ - 130cm - 6/36
25.11.09 - ML - Este/ERJ - 140cm - 4/38
26.11.09 - ML - Este/ERJ - 150cm - 5/40
26.11.09 - Twisty Puzzle - Este/ERJ - 130cm - 1/30
26.11.09 - Twisty Puzzle - Este/ERJ - 130cm - 1/30
27.11.09 - Twisty Puzzle - Este/ERJ - 130cm - 2/30
27.11.09 - ML - Este/ERJ - 130cm - 2/40
27.11.09 - ML - Este/ERJ - 140cm - 3/40
27.11.09 - ML - Este/ERJ - 150cm - 6/40
28.11.09 - Twisty Puzzle - Este/ERJ - 130cm - 1/30
28.11.09 - Twisty Puzzle - Este/ERJ - 140cm - 4/30
28.11.09 - Twisty Puzzle - Este/ERJ - 140cm - 4/30
28.11.09 - ML - Este/ERJ - 120cm - 3/40
30.11.09 - ML - Este/ERJ - 130cm - 3/41
01.12.09 - Hafena - Este/ERJ - 120cm - 7/60
18.09.10 - Rowshock - Este/ERJ - 150cm - 4/75
19.09.10 - Rowshock - Este/ERJ - 150cm - 8/80
19.09.10 - Fiktio - Este/ERJ - 120cm - 5/80
20.09.10 - Fiktio - Este/ERJ - 120cm - 2/80
20.09.10 - Fiktio - Este/ERJ - 140cm - 2/80
20.09.10 - KG Showjumpers - Este/ERJ - 150cm - 5/40
20.09.10 - Lime - Este/ERJ - 150cm - 7/100
21.09.10 - KG Showjumpers - Este/ERJ - 150cm - 4/40
21.09.10 - Fiktio - Este/ERJ - 120cm - 1/80
22.09.10 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
24.09.10 - Aavetytön yksityiset - Este/ERJ - 140cm - 5/40
12.11.10 - Skurvash - Este/ERJ - 150cm - 2/40
13.11.10 - Skurvash - Este/ERJ - 150cm - 2/40
23.11.10 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 3/40
28.11.10 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
28.11.10 - Faxon Sporthorses - Este/ERJ - 140cm - 1/30
28.11.10 - Faxon Sporthorses - Este/ERJ - 150cm - 1/30
29.11.10 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 3/30
29.11.10 - Faxon Sporthorses - Este/ERJ - 150cm - 1/30
30.11.10 - Faxon Sporthorses - Este/ERJ - 140cm - 4/30
01.12.10 - Wincare - Este/ERJ - 150cm - 4/30
11.02.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 3/30
19.12.10 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/100
22.12.10 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 7/100
17.12.10 - Windsor - Este/ERJ - 140cm - 3/40
18.12.10 - Windsor - Este/ERJ - 140cm - 3/40
04.01.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 2/30
04.01.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
06.01.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 3/30
12.01.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 2/30
14.01.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
15.01.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
15.01.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
19.01.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 2/30
10.02.11 - Wasbaar Showjumpers - Este/ERJ - 150cm - 7/50
23.02.11 - Mel Seren - Este/ERJ - 150cm - 7/50
28.02.11 - Solo - Este/ERJ - 140cm - 6/36
02.03.11 - Cheval Delamer - Este/ERJ - 140cm - 6/62
04.04.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
06.04.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 3/30
17.04.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 2/30
20.04.11 - Scamall Ponies - Este/ERJ - 130cm - 4/40
24.04.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
24.04.11 - Ride Club Gringsed - Este/ERJ - 120cm - 4/50
26.04.11 - Ride Club Gringsed - Este/ERJ - 120cm - 1/50
02.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
04.05.11 - Hex Stallions - Este/ERJ - 150cm - 8/80
09.05.11 - Wikhorn - Este/ERJ - 150cm - 5/30
09.05.11 - Wikhorn - Este/ERJ - 150cm - 3/30
15.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
15.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
24.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
25.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
26.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
27.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 2/30
28.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 2/30
28.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
31.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 2/30
03.06.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
04.06.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 2/30
27.06.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
03.08.11 - Mel Seren - Este/ERJ - 150cm - 3/30
04.08.11 - Mel Seren - Este/ERJ - 150cm - 4/30
04.08.11 - Mel Seren - Este/ERJ - 150cm - 2/30
05.08.11 - Mel Seren - Este/ERJ - 150cm - 3/30
06.08.11 - Mel Seren - Este/ERJ - 150cm - 5/30
04.08.11 - Miitsu - Este/ERJ - 140cm - 6/40

21.04.11 - Dark Side Trakehners - Kenttä/KERJ - CCI/CIC* - 6/50

Ulkoasu © Aimie