Virtuaalihevonen - Takaisin hevoslistaukseen

ME LOVE YOU LOVE

© Elisa P.

Perustiedot

Nimi Me Love You Love Lempinimi Bali
Syntymäpäivä11.05.2009 Rekisterinumero VH06-031-5737
RotuSuomalainen puoliverinen SukupuoliTamma
Säkäkorkeus161 cm VäriKimo
Koulutustasoko VaB re 150 cm me CCI/CIC**** PainotusEsteet/Kenttä
Kotitalli Mel Seren Omistaja nica VRL-01425
Kasvattaja Suvannon Talli, Suomi, EVM Muuta

Kuvagalleria


© Pääkuva: nica
Kenttäkuva: Elisa P.

Ikääntyminen

11.05.09 - syntynyt
11.05.10 - 1v.
11.07.10 - 2v.
11.09.10 - 3v.
11.11.10 - 4v.
15.01.11 - 5v.
15.03.11 - 6v.
15.05.11 - 7v.
15.07.11 - 8v.
15.09.11 - 9v.
15.11.11 - 10v.
15.01.12 - 11v.
15.03.12 - 12v.
15.05.12 - 13v.
15.07.12 - 14v.
15.09.12 - 15v. IKÄÄNTYMINEN JÄÄSSÄ TOISTAISEKSI
15.11.12 - 16v.
15.01.13 - 17v.
15.03.13 - 18v.
15.05.13 - 19v.

Luonne

Yleisesti: Bali tuli ML:llään melkein uutena tuttavuutena. Tiesin tamman kuitenkin jo jollain tavalla, sillä olin ratsastanut sillä muutamissa kilpailuissa. Tamma on aina ollut positiivinen ja lupaava. Se on rauhallinen vilkkaissakin paikoissa ja ratsastettavuudeltaan Bali on helppo ja osaava.

Hoidettaessa: Karsinassa Bali on ihanan rauhallinen. Tamma on nätisti paikoillaan, kun sitä harjaa. Se lähinnä mussuttaa heiniään tai nuokkuu rentona, silmät lupsavat ja alahuuli roikkuu, kun Bali nauttii rapsuttelusta ja hoitamisesta.
Satulointi ja varustus ei tuota ongelmia. Satulasta Bali ei kuitenkaan pidä mitenkään erityisesti, joten tamma voi vähän luimia satulan nähdessään. Bali ei kuitenkaan varmasti tee mitään, vaikka se vähän uhkailisikin. Pesunkaan kanssa ei ole mitään ongelmia, sillä Bali nauttii lämpimästä 'suihkusta'.
Bali on myös hyvä taluttaa. Kotona hevosen kanssa ei ole mitään ongelmia. Kisapaikalla Bali on valpas, mutta ei kuitenkaan karkaa käsistä.

Ratsastaessa ja kisattaessa: Bali on osaava ratsu. Se on kiertänyt niin paljon erilaisia kisoja, että siltä löytyy jo rutiinia vaihtelevista ympäristöistä, eivätkä pienet muutokset hetkauta tammaa millään tavoin.
Esteillä Bali loistaa. Sillä on elastinen, lennokas laukka ja hyppyketteryyttäkin löytyy, sillä Bali ei ole mikään hongankolistaja vaan suhteellisen pieni tamma. Se kääntyy ketterästi ja Bali on myös todella nopea jaloistaan. Esteillä tamma ei kuumu turhaan, vaan se on aina hyvin ratsastettavissa.
Kouluratsastuksessa ja sileällä Bali osaa paljon asioita. Se on kuuliainen ja Balin kanssa riittävät hyvin usein pienet ja huomaamattomat avut. Huonoina päivinä Bali voi olla vähän jäykkä vasempaan kierrokseen, mutta vähän taivuttelemalla ja jumppaamalla siitäkin jäykkyydestä pääsee eroon.
Maastossa Bali on reipas. Se rakastaa maastoilua ja on peloton ja rohkea uusien maisemien ja tilanteiden suhteen. Tämän takia Balilla on helppo lähteä kenttäkisoihin.
Kisoissa Bali saa aina extravaihteen päälle, kun se pääsee kisapaikalle. Tamma ei siis ole liian vaikea, vaan enemmänkin se yrittää parhaansa ja laittaa todellakin kaiken peliin ratsastajansa puolesta.
Bali on aivan ihana, yritteliäs ja sydämellinen pikkutamma.

Huomioitavaa

Sukutaulu

i. Yandbridge's Work This
fwb, mkm, 160cm
EVM
ii. Workaholic xx
xx, hkm, 158cm, EVM
iii. Drug Addiction xx, EVM
iie. Work Late Be Rich xx, EVM
ie. Beauty Package FIN
fwb, mkm, 163cm, EVM
iei. Assembly xx, EVM
iee. Beauty in My Mind, EVM
e. KL Love Reaction
fwb, km, 164cm
EVM
ei. Swinging Treasure
fwb, rnkm, 166cm, EVM
eii. Willowrock's Therefore xx, EVM
eie. J.J. Pitching, EVM
ee. Chemical Reaction
fwb, km, 160cm, EVM
eei. Forever Young, EVM
eee. Nando's Amanda, EVM

Sukuselvitys

Balin upean suvun voisi kehua taivaisiin, mutta erityistä kiitosta saa isä Yandbridge's Work This, mustankimo suomalainen puoliveriori Keski-Suomesta. Se on ensinnäkin palkittu upeasta, rotumääritelmän mukaisesta rakenteestaan ensimmäisellä kantakirjapalkinnolla, mikä käytännössä onkin tarkoittanut sitä, että herra on erittäin kysytty siitosori, ja sillä on upeita jälkeläisiä ympäri Eurooppaa. Work This on myös osoittanut kapasiteettinsa kouluradoilla, joissa se on kerännyt mainetta intermediaire -tasolla, mutta muutamia sijoituksia ja voittoja on jopa GP-luokista. Orin on todettu erinomainen periyttäjä paitsi rakenteellisesti, myös luonteeltaan ja kilpahevosen ominaisuuksiltaan. Valtaosa sen jälkeläisistä kilpailee kouluratsastuksessa vähintäänkin vaativalla tasolla, parhaimmat GP-luokissa.

Loistavan luonteen Work Thisille on periyttänyt sen isä Workaholic xx, joka on Englannissa syntynyt ja nuorena Suomeen tuotu kimo pienikokoinen täysiveriori. Ori kasvoi laukkatallilla ja osallistuikin muutamaan lähtöön, mutta juurikin luonteensa vuoksi se sai lähtöpakit laukkaradoilta ja päätyi Suomeen aluksi estehevoseksi. Kapasiteetti ei suurempiin luokkiin riittänyt, ja tehtiin uranvaihdos kouluratsastukseen, jossa Workaholic saikin loistaa kirkkaana tähtenä. Taitojen lisäksi prosentteja ovat lisänneet upeat ja näyttävät liikkeet. Jälkeläisiä herralla on yllättävän vähän siihen nähden, että se on niittänyt menestystä myös ulkomaisilla kilpakentillä.
Iii Drug Addictionia voidaan kutsua menestyneeksi laukkahevoseksi. Laukkauransa jälkeen hevonen on kunnostautunut vielä estekentillä muutaman kauden ajan. Ilmeisesti rankan laukkauran jättämät jalkavaivat saivat omistajat vetämään orin syrjään kisakentiltä. Iie:stä Work Late Be Richistä ei ole tiedossa, kuin rotu ja jotain yksittäisiä kisatuloksia. Ilmeisesti tammaa ei aikanaan ole nähty kisakentillä muutamaa lähtöä enempää.

Beauty Package FIN on siro tamma, joka nuoresta lähtien on kolunnut kouluratoja vaihtelevalla menestyksellä. Sillä on toisinaan huonoja kausia, jolloin edes vaativalta tasolta ei hyviä sijoituksia heru, mutta useimmiten tamma pärjää hyvin intermediate -tasolla asti. Beauty Package on kilpaillut koulun lisäksi myös esteitä, kuitenkin korkeintaan metrin radoilla. Tamma on periyttänyt muutamille jälkeläisilleen paitsi hyvää luonnetta, myös siroa ja kevyttä rakennetta.
Iei:n puolelta löytyy lisää täysiveriverta. Assembly xx aloitteli myös uraansa laukkaratsuna, mutta haveet kaatuivat, kun hevosesta ei tuntunut löytyvän tarvittavaa kisaviettiä. Ori siirtyi ratsuki ja toimi kestävyytensä ja monipuolisuutensa ansiosta kenttäpuolella varsin erinomaisesti. Iee Beauty in My Mind on suomalainen tamma. Beauty oli lähinnä kenttäpuolen hevonen, se kilpaili vaativilla radoilla. Kisauran jälkeen tamma sai kolme jälkeläistä.

Balin emä KL Love Reaction on kiertänyt sekä este- että koulukenttiä, eikä sen nimi ole jäänyt tuntemattomaksi kenellekään. Tamma syntyi Suomessa, mutta vietti nuoruutensa Saksassa, jossa se hyppäsi parhaimmillaan 150cm ratoja. Kotimaahansa palattuaan se on kilpaillut 130-140cm radoilla, sijoittuen lähes joka kilpailuissa. Vanhemmalla iällä Love Reactionin kanssa keskityttiin enemmän kouluratsastukseen. Tammalla on pari sijoitusta intermediaire -luokista, mutta suurin osa vaativilta tasoilta. Se on kiertänyt myös näyttelyitä, mutta sitä ei ole, ainakaan vielä, kantakirjattu. Se on kuitenkin monesti näyttelyissä palkittu, onhan tammalla ensiluokkainen suomalaisen puoliverisen rakenne. Jälkeläisiä Love Reactionilla on vain pari, mutta on huhuja, että tamma siiryisi kohtapuoliin täysin siitoskäyttöön.

Swinging Treasure on hieman vaatimattomammin menestystä kerännyt ruunikonkimo ori. Se on kilpaillut paljon kouluratsastuksessa, kuitenkin vain helpoissa ja vaativissa luokissa. Orin taidot riittäisivät varmasti enempäänkin, mutta valitettavasti sillä on melko mitään-sanomattomat liikkeet. Ori on silti tunnettu fwb-jalostuksessa, onhan se kantakirjattu toiselle palkinnolle. Treasure on astunut paljon myös ruotsalaistammoja ja sillä on muutamia jälkeläisiä Saksassa ja Italiassa asti.
Eii Willowrock's Therefore on upea täysiveriedustaja Balin suvussa. Kuitenkin ori toimi lähes koko elämänsä pelkästään jalostuskäytössä upeitten vanhempiensa asiosta. Hevonen kävi muutamaan otteeseen kokeilemassa taitojaan laukkakentillä ja jopa estekentillä, mutta luonne oli turhan tulinen ratsastettavaksi. Jalostusarvo ei siis aina riipukaan kisatuloksista. Eie J.J. Pitching oli ulkomailta Suomeen tuotu kuvankaunis hollantilainen puoliverinen. Pitch kiersi kisakenttiä etenkin koulupuolella ja sai merkittäviä sijoituksia arvokisoissakin. Tammalla ei kuitenkaan kilpailtu Suomen ulkopuolella. Myöhemmällä iällä tamma siirtyi jalostuskäyttöön.

Balin suvun estekonkarin palkinnon saa esteratojen kuningatar, jo veteraani-ikäinen Chemical Reaction, joka tunnetaan myös nimellä 'lentävä suomalainen'. Se on parhaimmillaan ylittänyt Saksassa 160cm ratoja, eivätkä puomit siltikään ole turhaan kolisseet. Tamman tiedettiin jo nuorena olevan kapasiteitikas, mutta mitään noin suurta ei siltä silti odotettu, olihan se itsekin aikuisiällä vain 160cm korkuinen. Se kuitenkin leiskautti itsensä korkuisten esteiden yli huoletta. Yhtälailla Chemical Reactionin jälkeläiset ovat olleet loistavia hyppääjiä.
Eei Forever Young ei jättänyt ketään kylmäksi. Voimakastahtoinen ja silti todella varovainen ori oli loistava esteratsu. Hevosen kyvyt tulivat kuitenkin esiin vasta sen siirtyessä ammattiratsastajalle. Sen jälkeen hevonen oli kisakentillä lähes voittamaton. Oria käytettiin jalostuksessa varsin säästeliäästi. Eee Nando's Amanda oli yksi niistä tammoista, joka sai etuoikeudekseen kantaa Forever Youngin kolmea varsaa. Tamma itse oli lempeä ja rauhallinen. Kilpakentillä hevosella käytiin kokeilemassa lähinnä kenttäratsastusta, sillä kapasiteetiltään tamma ei ollut mikään ihmeellinen.

Sukuselvitys: Gems ja nica

Jälkeläiset

synt. 08.07.10 - fwb-o First Bellamy - I: Walk of Fame - om. Cheval Delamer/Ziki (VRL-05965)
synt. 10.04.11 - fwb-t ML Love Deluxe - I: Kearney's Anakin - om. Aittohaara/Inna
synt. 27.08.11 - fwb-t ML See Ya - I: Merlin - om. Soneü
synt. 16.01.12 - fwb-t ML Primrose - I: Sacrament - om. Garbo Gård/tangerine
synt. 20.07.14 - fwb-o ML Shern - I: Alexandr GD - om. Shadow/Hamzi
synt. 16.08.14 - fwb-t ML Dewen Flew Grue - I: Sacrament - om. Alli VRL-13969
synt. 18.02.15 - fwb-t ML My Love Life - I: Theodore - om. Relven/Loci VRL-12679

Varustekaappi

Päiväkirja

23.02.2011 - Hyppyjä maneesilla

Oman tallin kenttä oli niin huonossa kunnossa, että meidän oli pakko lähteä läheiselle maneesille hyppäämään. Hain Balin sisälle ulkoa ja kuorin siltä kolme kerrosta loimia pois päältä. Tamma oli viluisaa sorttia. Jos sille laittoi yhden toppaloimen pakkaskelillä, niin se tärisi tarhassa kylmyyttään. Kahdella loimella tamma pärjäsi vähän kylmemmällä, mutta jos pakkasta oli paljon niin piti laittaa kolme loimea tai jättää tamma talliin päiväksi. Harjasin Balin hyvin ja varustin sen kuljetusta varten. Kaksi loimea, suojat ja häntäsuoja. Sitten pakkasin tarvittavat varusteet autoon ja hain viimeiseksi hevosen. Tamma käveli traileriin mielellään ja pääsimme matkaan.

Maneesilla otin Balin pois autosta. Varustin sen ulkona, Bali seisoi kiltisti kiinni trailerin vieressä. Heti satulan selkään saatuani heitin perään viltin, jotta Bali-parka ei ihan jäätyisi. Hain vielä omat tavarani ja laitoin tammalle suitset. Sitten kipusin kyytiin ja lähdin maneesiin. Olin niin tyytyväinen läheisellä tallilla sijaitsevasta lämpimästä maneesista. Pääsi treenaamaan talvellakin ja se oli kyllä ihan ehdoton lisävaruste kilpahevosten kanssa. Kävelin alkukäynnit kuitenkin viltin kanssa, jotta Bali pysyisi lämpimänä. Vasta ravityöskentelyn aloittaessani, otin viltin pois. Jesse oli tullut avukseni maneesille omalla autollaan. Hän kokosi minulle muutaman jumppasarjan, joita pääsin hyppäämään. Jesse toimi myös puomipoikana ja kun Bali välillä kolautteli puomeihin ja ne tippuivat, oli joku heti nostamassa ne takaisin kannattimilleen, jotta pystyisin treenaamaan laskeutumatta alas satulasta vähän väliä.

Treeni oli hyvä. Bali tuntui innokkaalta, kun se pääsi pitkästä aikaa hyppäämään treeneissä. Muutama viikko meillä oli ollut treeneistä väliä, muutamat kisat oli toki kierretty. Silti Bali oli aina innoissaan töitä tekemässä, kuten nytkin. Lopettelimme noin tunnin ratsastuksen jälkeen. Bali loimitettiin jo maneesissa ja lastatiin sitten pihalla. Kotipihassa purkauduimme autosta niin, että Bali pääsi ensin talliin ja varusteet vasta sen jälkeen. Tamma sai jäädä loppupäiväksi sisälle, sillä se oli hionnut ja sitä ei voinut laittaa takaisin ulos palelemaan.

Valmennukset

03.09.2009 Estevalmennus

Bali antoi kaikkensa jo alkuverryttelyssä. Se kulki kauniisti ja kuunteli ratsastajaansa hyvin. Kokeneen parin työskentelyssä ei kerta kaikkiaan ollut valittamista, kun molemmat tunsivat toisensa niin hyvin. Siisti työskentely jatkui esteiden parissa. Tiukoissa paikoissa ratsastajan epävarmuus kuitenkin tarttui vähän hevoseen, vaikka Bali ei sitä helposti näyttänytkään. Ratsastajan kannattaa suunnitella tiet huolella jotta tietää mitä tekee, ja kannustaa hevosta ennen kaikkea istunnalla. Hyvin pienetkin merkit riittävät, istunnalla työntö tai pohkeella hipaisu, jotta hevonen tietää että ratsastaja on tosissaan. Esteen päällä tammalle voisi antaa vielä hiukan enemmän ohjaa, ja pitää löysä hetken esteen jälkeenkin jotta tamma ei kisko päätään ylös vaan keskittyy alastuloon. Ratsukko suoriutui hyvin harjoituksista, eikä sen työskentelyssä juuri ollut ongelmia ja energiaa riitti loppuverryttelyynkin. - vaniljaa

30.05.2011 Maastoestevalmennus

Kesä alkaa tekemään tuloaan todentotta. Tarkoituksemme oli pitää valmennus esteillä kentällä, mutta tuossa lämmössä, jota oli peräti + 21 astetta, oli ratsastajan kanssa yhteispäätös että mentäisiin maastoon verkkaamaan tallin pienelle maastoesteradalle. Pyöräilin tallin maastoesteradalle tutustumaan esteisiin kun ratsukko meni kiertotietä radalle verkaten samalla. Kerkesin jo jonkin aikaa odotella ennenkuin ratsukko saapui. Juttelimme Nican kanssa esteistä ja siitä miten ne mentäisiin. Esteiden koot vaihtelivat 90-130cm korkeuteen ja siinä sitä olikin sillä löytyi alamäen estettä, vesiestettä, ojaa ja puskaa ja oikeastaan jos jonkinmoisia. Ratsukko kiersi laukassa radan ympäri ennenkuin suuntasivat ensimmäiselle esteelle, joka oli tukki este (100cm). Nica hallitsi Balia hyvin ja se liikkui reippaasti. Tammalla oli paljon ponnua ja esteeseen jää paljon ilmavaraa. Ratsukko suuntaa tästä toiselle tukille joka on hieman korkeampi. Nica kokoaa Balin hyvin ja hyppy onnistuu, vaikka ilmavaraa esteeseen ei jääkään yhtäpaljon, mutta hyppy on silti puhdas. Sovimme seuraavat esteet ja ratsukko kiertää hieman päästäkseen alamäkeen tulevalle esteelle. Bali on aluksi epäilevä ja jarrutteleva, mutta toisella kierroksella paljon parempi ja luottaa paremmin. Seuraavaksi on kaksi estettä, toinen virallinen vesieste, jossa ei kylläkään vettä, ja toinen on iso oja jonka yli tulisi hypätä. Tamma menee vauhdilla kohti vesiestettä ja Nica saa tamman hyvin korjattua esteelle, hyppy on hyvä, mutta ilman vettä on vaikea määrittää olisiko se veteen osunut, mutta hyppy oli sen verran pitkä etten oikein usko että olisi. Seuraava, suuri oja, oli haasteellinen sillä tamma kielsi ensimmäisellä. Uusi yritys ja Nica kannusti tammaa hyvin eteenpäin joten hyppylähti hyvin. Ratsukko meni vielä kolme estettä, jotka sovimme olevan tukki, vesieste ja puskaeste (n. 130cm). Tamma suorastaan liisi esteiden ylitse eikä turhaa empinyt menoaan vaan mennä porhalti minkä ratsastaja vain myöten antoi. Viimeinen haaste oli puskaeste jota emme olleet harjoitelleet pelotti jopa valmentajaa, mutta kokeneesti ne sen ylitse ponnistivat puhtaasti, upeaa! Bali sai kvoasti taputuksia ja kiitoksia esteen jälkeen. Ratsukon kanssa vaihdoimme sanoja ennenkuin lähdimme yhdessä maastoon loppukävelemään, valmentaja toki pyörällä. - Sylvester

31.05.2011 Estevalmennus

Olin kuullut jo jonkun verran Balista omistajan laittaessa tammaa kuntoon - mm. sen, että tamma on jo kahminut hyvän määrän sijoituksia estekilpailuissa ja liitää kuin unelma esteiden yli. Eli miksikä siis valmennukseen tultiin, jos kerran kaikki sujuu hienosti? No, olin päättänyt harjoittaa ratsukkoa hullun pituisilla sarjoilla, joilla ratsukko joutuisi keskittymään kunnolla askelten määrään.
Pystyttämäni sarja oli kolmiosainen ja väleihin laskin mahtuvan kolme ja puoli askelta Balin normaalilla laukalla. Ratsukko otti hyvän lähestymisen ensimmäiselle esteelle ja hyppäsi hallitusti sen yli, toiselle Bali ponnisti hieman kaukaa ja laskeutuikin siten hieman pidemmälle ja jatkoi sen verran lujaa kolmannelle, että tällä kertaa tuli ahdasta. Viimeinen hyppy suuntautui melkein kohtisuoraan ylöspäin, mutta nica pysyi hyvin satulassa, vaikkakaan ei niin kovin hyvin hypyssä mukana. Annoin ratsukolle hieman palautetta, vaikka virheet nica luultavasti oli huomannut itsekin.
Toinen yritys meni paremmin ja päättäväisemmin. Ensimmäinen ja toinen este ylittyivät oikein nätisti ja kolmaskin ylittyi vain hieman turhan kaukaa. Ratsukko sai hetken levähtää pidentäessäni väliä sen verran, että väliin saisi otettua viisi askelta. Kolmas kerta sarjalla meni hyvin huolimatta siitä, että pyysin ratsukkoa ottamaan kuusi askelta väleissä ja neljäs kerta meni oikein hallitusti neljällä askeleella. Hyppyjä oli tässä vaiheessa niin monta alla, että annoin kunnolla palautetta ja annoin ratsukon kävellä ja ravailla kymmenen minuuttia.
Lopuksi ratsukko sai kokeilla S-mallista uraa aivan kentän pitkän sivun reunassa olevalta esteeltä toisen pitkän sivun reunassa olevalle esteelle. Laukanvaihto tulisi keskelle kenttää. Nica sai Balin hyvin terästettyä tehtävää varten ja käännettyä tamman jyrkästi yhdeksänkymmenen asteen kulmalla esteen jälkeen. Laukanvaihto osui nappiin ja ratsukko sai tien toiselle esteelle oikein väljäksi ja tasapainoiseksi. Kiitin ratsukkoa ja annoin ohjeen ravailla pitkin ohjin.
Työskentelynne oli saumatonta ja mukavaa katseltavaa. Varsinkin kisoja ajatellen nican tulisi kuitenkin suunnitella välit vielä hieman tarkemmin. Hyvää työtä! - meym.

2.06.2011 - Kouluvalmennus

Bali jännitti tänään jotakin olematonta, mikä näkyi askelten lievässä jäykkyydessä. Teimme aluksi pohkeenväistöjä lyhyillä sivuilla ja avo- ja sulkutaivutuksia pitkälläsivulla jotta saimme paitsi verryteltyä, myös tamman huomion. Kun tehtävä alkoi menemään hyvin, jatkettiin sitä ravissa. Bali alkoikin kulkemaan jo huomattavasti paremmin kuolaimella ja otti takajalat hyvin alleen. Vieläkin olisi kuitenkin saanut pohkeenväistöihin hakea enemmän sivuaskeleen pituutta. Sen jälkeen jatkettiin suoralla uralla kootussa ravissa ennen käyntiin siirtymistä. Käyntiä jatkettiin kootussa käynnissä tempoa vaihdellen, jotta Bali pysyi kuulolla. Seuraavaksi valmistauduttiin laukkaamaan. Laukka nostettiin pituushalkaisijan alkupäässä käynnistä ja halkaisijan aikana tehtiin 2-3 laukanvaihtoa ja jatkettiin vapaavalintaiseen suuntaan. Tätä tehtiin pari kertaa jotta saatiin Bali varmasti avuille. Sen jälkeen jatkettiin niin, että ensin tullaan ravissa pituushalkaisijalle missä tehdään hyvissä ajoin pysähdys, peruutetaan muutama askel ja peruutuksesta suoraan laukka.
Bali suoriutui tästäkin tehtävästä hyvin ja kun viimein alettiin ottamaan loppuverryttelyä ravissa, kulki Bali mieluusti eteenpäin ottaen takajalat alleen. Häntäkin nousi lipuksi. Bali oli oikein mukava valmennettava ja työskentely oli erinomaista. - kati

Palkinnot, saavutukset, arvostelut

Kilpailut

Vain sijoitukset näkyvillä, muut kisat näkyvissä täällä

2xKP
14.05.11 - Mel Seren - PKK/Näyttelyt - Muu kuva: Puoliveriset: pääkuva - KP BIS3 (Tuom. Odelie)
15.05.11 - Mel Seren - PKK/Näyttelyt - Muu kuva: Pääkuva - KP (Tuom. Minna)
03.07.11 - Lutakon ratsastajat - PKK/Näyttelyt - Muu kuva: Pääkuva - KM (Tuom. possiikeri)
"Väritys aavistuksen tylsä, mutta hevosen ilme kaunis. vähän aasinkorvainen, pään ja kaulan liittymä hieman kömpelö."
16.07.11 - Artsin ravitalli - PKK/Näyttelyt - Muu kuva: Pääkuva - KM (Tuom. Chao)
"Todella hienoa työtä, lievä epäsopusuhtaisuus piti poissa kärkisijoilta."
30.09.11 - Järnby - PKK/Näyttelyt - Muu kuva: Pääkuvat - KP (Tuom. meym.)
"Ihana, hellyyttävä ilme ja kaunis väritys. Kaipaisi enää taustan itselleen."
24.10.14 - Vecno Stud - Näyttelyt/PKK - Muu kuva: Työskentelyä - KM (Latu)
"Asento on upea ja hevosen sekä ratsastajan anatomia selvästi piirtäjän hallussa. Väritykseen olisin kuitenkin toivonut enemmän panostusta."

97 ERJ-sijoitusta
15.11.09 - Irish Thoroughbreds - Este/ERJ - 130cm - 2/30
17.11.09 - Irish Thoroughbreds - Este/ERJ - 130cm - 2/30
25.11.09 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
26.11.09 - Bellamy - Este/ERJ - 150cm - 3/30
28.11.09 - Bellamy - Este/ERJ - 140cm - 5/30
29.11.09 - Bellamy - Este/ERJ - 150cm - 1/30
30.11.09 - Bellamy - Este/ERJ - 150cm - 2/30
23.11.10 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/40
24.11.10 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 6/40
28.11.10 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 3/30
29.11.10 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
16.12.10 - Windsor - Este/ERJ - 140cm - 4/40
06.01.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
12.01.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 3/30
15.01.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 3/30
16.01.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
11.02.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 3/30
12.02.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
14.02.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
24.04.11 - Ride Club Gringsed - Este/ERJ - 140cm - 4/50
21.04.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
30.04.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
30.04.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
09.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
12.05.11 - Viikerlä - Este/ERJ - 130cm - 1/50
13.05.11 - Mel Seren - Este/ERJ - 150cm - 3/11
15.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 2/30
15.05.11 - BB. Steeds - Este/ERJ - 150cm - 3/40
17.05.11 - BB. Steeds - Este/ERJ - 150cm - 3/40
18.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 2/30
26.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
27.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
28.05.11 - Graftham Stud - Este/ERJ - 100-120cm - 3/30
30.05.11 - Graftham Stud - Este/ERJ - 100-110cm - 2/30
31.05.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
01.06.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
01.06.11 - Järnby - Este/ERJ - 120cm - 2/15
07.06.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
07.06.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 2/30
27.06.11 - Kotitien Kilpailukeskus - Este/ERJ - 150cm - 3/30
19.07.11 - Västerby - Este/ERJ - 150cm - 7/50
25.07.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
28.07.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
29.07.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
04.08.11 - Mel Seren - Este/ERJ - 150cm - 2/30
01.08.11 - Miitsu - Este/ERJ - 150cm - 6/40
19.08.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
21.08.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
06.08.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
09.08.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
08.09.11 - Atlas - Este/ERJ - 120cm - 2/12
21.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
22.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
24.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
25.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
27.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 3/30
28.09.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 2/30
07.10.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
22.10.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 2/30
24.10.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 3/30
08.11.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
10.11.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
10.11.11 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
21.11.11 - Cannabian Warmbloods - Este/ERJ - 150cm - 2/50
21.11.11 - Cannabian Warmbloods - Este/ERJ - 150cm - 3/50
22.11.11 - Cannabian Warmbloods - Este/ERJ - 150cm - 6/50
23.01.12 - Mel Seren - Este/ERJ - 150cm - 5/30
24.01.12 - Mel Seren - Este/ERJ - 150cm - 3/30
27.01.12 - Mel Seren - Este/ERJ - 150cm - 4/30
07.01.12 - Ballerina - Este/ERJ - 110 cm - 5/50
20.01.12 - Praya Sporthorses - ERJ - 140cm - 2/30
25.02.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
26.02.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
28.02.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
28.02.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
01.03.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
25.02.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
26.02.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
28.02.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
28.02.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 1/30
29.02.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
21.02.12 - Bairdon - Este/ERJ - 140cm - 2/60
30.04.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ-CUP - 140cm - 10/159
29.04.12 - LAC - Este/ERJ - 130cm - 4/40
30.04.12 - LAC - Este/ERJ - 130cm - 1/40
02.05.12 - LAC - Este/ERJ - 140cm - 4/40
29.08.12 - Mel Seren - Este/ERJ - 140cm - 3/14
31.08.12 - Mel Seren - Este/ERJ -140cm - 2/14
09.09.12 - Nonnshein - Este/ERJ - 150cm - 3/30
30.09.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ-CUP - 140cm - 20/200
05.10.12 - ML - Este/ERJ - 130cm - 5/30
09.10.12 - ML - Este/ERJ - 130cm - 5/30
16.08.14 - Mel Seren - Este/ERJ - 160cm - 3/30
30.03.15 - KK Bailador - Este/ERJ-CUP - 130cm - 10/134

24 KERJ-sijoitusta
30.10.10 - Lime - Kenttä/KERJ Cup - CCI/CIC4 - 1/18
07.11.10 - Pjortoi - Kenttä/KERJ - CCI/CIC3 - 3/23
12.11.10 - Miitsu - Kenttä/KERJ - CCI/CIC4 - 1/26
20.11.10 - Krofnock - Kenttä/KERJ - CCI/CIC4 - 2/40
23.11.10 - Pjortoi - Kenttä/KERJ - CCI/CIC3 - 1/15
30.11.10 - Pjortoi - Kenttä/KERJ - CCI/CIC3 - 1/14
09.12.10 - Kiiminki - Kenttä/KERJ - CCI/CIC3 - 3/14
12.01.11 - Whitehall - Kenttä/KERJ - CCI/CIC4 - 2/30
13.01.11 - Whitehall - Kenttä/KERJ - CCI/CIC4 - 2/30
21.04.11 - Dark Side Trakehners - Kenttä/KERJ - CCI/CIC*** - 4/50
03.06.11 - Järnby - Kenttä/KERJ - CCI/CIC*** - 1/1
19.06.11 - Mel Seren - Kenttä/KERJ - CCI/CIC** - 1/11
19.07.11 - Solo - Kenttä/KERJ - CCI/CIC3 - 5/26
19.07.11 - Heathermoor Heights - Kenttä/KERJ - CCI/CIC2 - 3/12
27.08.11 - Simora - Kenttä/KERJ - CCI/CIC2 - 1/11
14.10.11 - Järnby - Kenttä/KERJ - CCI/CIC** - 3/14
14.09.12 - Heartvilla - Kenttä/KERJ - CCI/CIC3 - 2/32
08.09.14 - Saanilan Suomenhevoset - Kenttä/KERJ - CIC3 - 5/40
15.09.14 - Kadotetut Suomenhevoset - Kenttä/KERJ - CIC3 - 5/30
15.09.14 - Saanilan Suomenhevoset - Kenttä/KERJ - CIC3 - 3/40
18.09.14 - Saanilan Suomenhevoset - Kenttä/KERJ - CIC3 - 5/40
18.09.14 - Reiter - Kenttä/KERJ - CIC3 - 2/30
23.09.14 - Kadotetut Suomenhevoset - Kenttä/KERJ - CIC3 - 3/30
25.09.14 - Saanilan Suomenhevoset - Kenttä/KERJ - CIC3 - 3/40

34 KRJ-sijoitusta
06.09.09 - Sarkasmi - Koulu/KRJ - Vaativa B - 7/50
07.09.09 - Wether - Koulu/KRJ - Vaativa B - 2/30
08.09.09 - Aweia - Koulu/KRJ - Vaativa B - 1/30
12.09.09 - Devilish Dressagemasters - Koulu/KRJ - Vaativa B - 3/30
14.09.09 - Duren - Koulu/KRJ - Vaativa B - 4/50
17.09.09 - Devilish Dressagemasters - Koulu/KRJ - Vaativa B - 3/30
17.09.09 - Devilish Dressagemasters - Koulu/KRJ - Vaativa B - 1/30
17.09.09 - RB Ponies - Koulu/KRJ - Vaativa B - 3/100
17.09.09 - Duren - Koulu/KRJ - Vaativa B - 1/50
18.09.09 - Duren - Koulu/KRJ - Vaativa B - 5/50
19.09.09 - Duren - Koulu/KRJ - Vaativa B - 2/50
19.09.09 - Devilish Dressagemasters - Koulu/KRJ - Vaativa B - 5/30
23.09.09 - Sadelampi - Koulu/KRJ - Vaativa B - 5/30
24.09.09 - Sadelampi - Koulu/KRJ - Vaativa B - 3/30
13.05.11 - Mel Seren - Koulu/KRJ - Vaativa B - 2/24
14.05.11 - Mel Seren - Koulu/KRJ - Vaativa B - 1/24
15.05.11 - Mel Seren - Koulu/KRJ - Vaativa B - 4/24
18.06.11 - Mel Seren - Koulu/KRJ - Vaativa B - 1/17
02.08.11 - Mel Seren - Koulu/KRJ - Helppo A - 2/30
24.09.11 - Mallaspuro - Koulu/KRJ - Vaativa B - 2/9
12.10.11 - Järnby - Koulu/KRJ - Vaativa B - 2/7
20.10.12 - Fiktio - Koulu/KRJ - Vaativa B - 1/60
22.10.12 - Fiktio - Koulu/KRJ - Vaativa B - 1/60
04.09.14 - Järviluoto - Koulu/KRJ - Vaativa B - 8/100
09.09.14 - Mel Seren - Koulu/KRJ - Vaativa B - 2/30
15.09.14 - Stal Lycan - Koulu/KRJ - Vaativa B - 8/100
09.02.15 - Hestia - Koulu/KRJ - Vaativa B - 1/30
10.02.15 - Hestia - Koulu/KRJ - Vaativa B - 2/30
15.02.15 - Hestia - Koulu/KRJ - Vaativa B - 1/30
11.02.15 - Hestia - Koulu/KRJ - Vaativa B - 5/30
16.02.15 - Hestia - Koulu/KRJ - Vaativa B - 5/30
17.02.15 - Hestia - Koulu/KRJ - Vaativa B - 1/30
19.02.15 - Hestia - Koulu/KRJ - Vaativa B - 4/30
25.02.15 - Hestia - Koulu/KRJ - Vaativa B - 5/30

Ulkoasu © Maiju V. 2013