Virtuaalihevonen - Takaisin hevoslistaukseen

Fn PP MVA, KTK-III, ERJ-I

ML WITCHLIGHT

Lopetettu 02.12.2017 vanhuudenvaivojen vuoksi


© nica

Perustiedot

Nimi ML Witchlight Lempinimi Lily
Syntymäpäivä, ikä18.03.2012, 24-v. (4-v. 18.08.12) Rekisterinumero VH12-031-0243
RotuSuomalainen puoliverinen SukupuoliTamma
Säkäkorkeus168 cm VäriVoikko
Koulutustasoko HeB re 160 cm me 150 cm PainotusEsteet
Kotitalli Mel Seren Omistajat nica VRL-01425 / Heidi N VRL-01725
Kasvattaja nica VRL-01425 Muuta

Kuvagalleria


© Pääkuva nica, Laidunkuva Heidi (line), Rakennekuva Alisa/nica (tausta)

Luonne

Yleisesti: Lily on prinsessojen prinsessa. Kuvankaunis voikko tamma käyttäytyy välillä liiankin kuninkaallisesti. Se on huonohko syömään ruokiaan, joten sekaan on aina laitettava melassia mauksi. Harjatessa tamma on tottunut siihen, että sen pää harjataan hyvin. Lilyllä on ihanat liikkeet. Laukka on niin tasaista ja pehmeää, että ei tekisi mieli ravata ollenkaan. Lily kuitenkin pelkää kuollakseen salamavaloja ja ukkosta.

Hoidettaessa: Tamma rakastaa hoivaamista ja harjausta. Se seisoisi harjattavana vaikka koko päivän. Lily pitää erityisesti huolen siitä, että sen pää harjataan ja otsaa rapsutellaan. Jos hoitaja ei sitä älyä tehdä, niin Lily työntää päänsä hoitajan syliin ja kerjää rapsutuksia. Lilyn harja on todella vaikea hyppiä, sillä sitä se inhoaa yli kaiken. Parempi on siis leikata tai ohentaa harja ohennusveitsellä. Kavioiden kanssa Lily on vähän hankala. Se ei malttaisi pitää jalkojaan ylhäällä vaan rupeaa kiskomaan niitä. Kengitykseen Lily on rauhoitettava, samoin kuin raspaukseen. Satuloinnissa ja suitsimisessa ei ole ongelmia.

Taluttaessa: Lilyä on myös hyvä taluttaa, sillä se ei pelleile ellei edessä ole kirkkaita salamavaloja. Tamma kulkee kiltisti narussa, eikä sitä tarvitse kulettaa ketjulla edes vilkkaissa paikoissa.

Ratsastaessa ja kisattaessa: Lilyllä on aivan ihanat askellajit. Käynti ja ravi ovat hyvä, mutta laukka on parasta mitä voi olla. Se on niin pehmeää ja tasaista, että tuntuu kuin ei liikkuisi ollenkaan eikä pomppisi pätkääkään. Lily on kuuliainen sileällä ja sillä voi kilpailla kouluakin, jos vain itse jaksaa. Esteillä Lily toimii moitteettomasti. Prinsessa rakastaa hyppäämistä. Siitä huomaa aina pitkän hyppytauon jälkeen, että hyppäämään päästyään se on niin innoissaan ettei mainaa pysyä nahoissaan. Lily toimii radalla ja kontrollitehtävissä hyvin. Se on notkea, nopea ja sillä on niin kova tahto onnistua, että se ei anna periksi vaikka pieniä virheitä sattuisikin. Todella erikoisia esteitä Lily voi pysähtyä tuijottamaan, tai oikeastaan tammasta näkee jo kaukaa, jos se on iskenyt silmänsä johonkin pelottavaan kentällä. Tavallisille esteille tamma kieltää harvoin, mutta jos ratsastaja repii liian monta kertaa suusta esteellä, niin silloin Lily voi rueta stoppailemaan.
Lilyn kanssa on maastoiltu aika harvoin, sillä tamma kyttää kaikkea pelottavaa. Maasto on prinsessalle aivan liian pelottava paikka. Vesilammikoihin se ei tietenkään voi astua, joten maastoesteillä vesihautaankaan ei voi astua. Joitakin tavallisia maastoesteitä Lilyllä on käyty kokeilemassa, mutta ei siitä kenttähevosta saa ikinä tehtyä.

Kisapaikalla Lily on hermostunut ja säikyhkö. Se tarvitsee hirmuisesti taputuksia ja rapsutuksia pysyäkseen rauhallisena. Radalla Lily on hermostunut, mutta kun ensimmäisestä esteestä on selvitty, niin tamma, ja varmasti myös ratsastaja, rentoutuvat silmissä. Lily tajuaa että kyseessä on kisatilanne ja se yrittää parhaansa.
Jos katsomossa välähtää salamavalo lähellä Lilyä tai sen edessä, niin Lily voi säikähtää ja se voi pilata suorituksen. Siksi on syytä pyytää kuuluttajaa mainitsemaan salamalla kuvaamisesta. Palkintojen jakoon Lilyä ei voi tuoda, sillä vaikka prinsessa haluaisi huomiota, niin se ei kestä palkintojenjako tilannetta. Salamavaloihin yritetään totutella kotioloissa.

Huomioitavaa

Lilylle laitetaan aina ratsastukseen suojat tai pintelit joka jalkaan ja putsit etusiin. Satulavyöhön ja niskaan aina pehmuste kouluratsastuksessa. Esteillä laitetaan lampaankarvaromaani satulan alle ja pehmuste niskaan.

Sukutaulu

i. VIR MVA Ch Osiris v. Bryort
fwb, rt, 169cm
ERJ-I, SPL-I, YLA2, ERL-III, SJP-II
ii. Chapassio
trak, papurik, 172cm, EVM
iii. -, EVM
iie. -, EVM
ie. Supegrior
fwb, rt, 165cm
iei. Bushham Dunger GT, EVM
iee. Hwotary v.d Onsk, EVM
e. PP MVA ML Witchita
fwb, vkk, 166cm
ERJ-II, YLA2, KRJ-III
ei. OVEC Band Sereg
irl.h, rtkm, 166cm, HARPG
eii. Nightstalker, EVM
eie. Amber n Gold, EVM
ee. Ceinak Zhydar
fwb, crem, 165cm
eei. Zhystrad, EVM
eee. Cei Ciinarstath, EVM

Sukuselvitys

Jälkeläiset

synt. 25.09.12 - fwb-o ML Wiccedom - I: ML Zamiro - om. Miian virtuaalihevoset/Miia
synt. 20.12.12 - fwb-o ML Wicked Dream - I: Rattlesnake Solo - om. Mintun talli/Minni
synt. 13.05.14 - fwb-t ML Witchfire - I: Everglade Purpleheart - om. nica VRL-01425 / Heidi N VRL-01725
synt. 11.09.14 - fwb-o ML Witchrune - I: Grande Apocalypto Solo - om. Moon Sugar Ltd, VRL-05186
synt. 20.09.15 - fwb-o ML Crookshanks - I: Delicious Lie Lumos - om. Aittohaara/Inna
synt. 05.12.15 - fwb-t ML Wicked Curiosity - I: ML Zamiro - om. Pientalli Silveria/eela

Varustekaappi


© EQP

Päiväkirja

07.06.2014

Lämmin kesä-aurinko lämmitti jo aamusta mukavasti, kun täytin Lilyn tarhan vesisankoa prinsessan seistessä epäluuloisen näköisenä muutaman metrin päässä astiasta. Tammasta näki kauas, että sillä oli jano, mutta vesiletku oli sen mielestä niin hirvittävä kapistus, että lähemmäs ei ollut menemistä. Sangon ollessa puolillaan käänsin letkun pois päältä, peräännyin muutaman askeleen päähän ja annoin voikon juoda rauhassa viileää vettä. Lilyn lopetettua juomisen se asteli heinäkasan luokse ja sain rauhassa täyttää sangon täyteen.
Puolen tunnin päästä hain voikon sisälle maneesitallin hoitopaikalle. Jätin tamman siihen siksi aikaa, että sain haettua estevarusteet ja harjakassin satulahuoneesta. Laskin varusteet hoitopaikan vieressä olevalle telineelle ja ryhdyin harjaamaan voikkoa. Se oli onneksi pysynyt melko puhtaana, joten pintapuolinen siistiminen kelpasi hyvin tässä vaiheessa. Ratsastuksen jälkeen joutuisin kuitenkin pesemään Lilyltä hiet pois. Harjaamisen jälkeen laitoin tamman jalkoihin ruskeat suojat ja etujalkoihin vielä karvaputsit. Nostin punaisen Royal-malliston estehuovan selkään, jonka jälkeen ruskea estesatula lampaankarvaromaanin päälle ja martingaali kaulalle. Ennen suitsitusta varustin itseni ja lyhyen valtataistelun jälkeen Lilyllä oli myös suitset päässä ja talutin sen suoraan maneesiin hoitopaikalta.

Talutin Lilyä ympäri maneesia ja rakensin samalla meille yksittäisiä esteitä hypittäviksi. Sisällä oli mukavan viileää, kentällä olisi ollut vain pölyistä ja varsinkin tähän aikaan päivästä aurinko paahtoi ihan suoraan siihen. Seuraavaksi hyppäsin tamman selkään ja ryhdyin verryttelemään sitä ravissa rennoksi ja aktiiviseksi. Alkuun sain tehdä ihan urakalla töitä, että se rentous saatiin esiin, sillä voikolla oli aina tapana kulkea, kuin viulun kieli ja varsinkin, kun se tiesi pääsevänsä hyppäämään, tuntui mahdottomalta ajatukselta, että se saattaisi rentoutua. Vihdoin sain nostaa sillä laukan ja ratsastaa siitä myös aktiivisen avuille. Lily alkoi toimia todella hyvin, joten uskalsin kääntää sen kohti ensimmäistä estettä kohti. Se oli vain metrin korkuinen pysty, joka toimitti hyvin verryttelyesteen virkaa.
Isommilla esteillä Lilyn koulutus, suku ja motivaatio nousivat pintaan, eikä mikään tuntunut yhtä hyvältä, kuin istua urheiluhevosen selässä ja ohjata se kohti seuraavaa estettä.
Loppuverryttelyiden aikana tamma pärski tyytyväisenä, eikä ratsastajankaan hymy ollut herkässä. Voikkoa oli ilo ratsastaa sen hyvinä päivinä, tänään oli onneksi yksi niistä päivistä.

Viileä vesi näytti kelpaavan myös Lilylle, sillä se venytti kaulaansa ja hakeutui oikein vesisuihkun alle. Kuivasin sen hikiviilalla suurpiirteisesti ja juotin vielä melassivettä ämpäristä ja sen jälkeen lähdin viemään tamman takaisin tarhaan. Tottakai voikko heti irti päästyään laukkasi pari kierrosta ja kieri sitten pölyisessä maassa oikein olan takaa. Huokaisin syvään, siinä meni se pesu, mutta pääasia oli tietysti se, että Lily tunsi olonsa tarpeeksi rennoksi käydäkseen piehtaroimaan ulkona. Voikko nousi ylös hiekkaisena ja selvästi tyytyväisenä itseensä, pudisti ylimääräiset pölyt itsestään ja käveli heinäkasalle. Katselin tammaa vielä hetken, kunnes lähdin takaisin talliin putsaamaan varustekasaa, mitä ei ollut huollettu turhan usein.
Aloitin vasta käyttämistäni estetavaroista, jonka jälkeen putsasin vielä koulukamat, harjat, pudistelin pölyiset loimet puhtaaksi ja järjestelin Lilyn ruokinta-astiat. Tyytyväisenä suuntasin kohti päätaloa, jos sieltä vaikka saisi kylmän limutölkin nätisti pyytämällä.
- Heidi

Valmennukset

31.01.13 - Kouluvalmennus

"Alkuverryttelyjen aikana Lily kummasteli nurkassa uhkaavasti vaanivaa vesimattoa. Kiinnitimme siis erityisen paljon huomiota siihen, että saat tamman kunnolla nurkkaan. Pikkuhiljaa sait tamman ymmärtämään, ettei vesimatto hyökännytkään tämän kimppuun. Alkuverryttelyjen jälkeen Lily oli melko hyvin kuulolla. Olisit voinut ratsastaa enemmän eteen; tammalla ei tuntunut olevan kiire minnekään. Pohkeenväistöt sujuivat mallikaasti. Välillä ristiaskeleet olivat hiukan liian laajoja, ja väistö lyheni puoleen. Saimme kuitenkin asiaa korjattua hiukan parempaan suuntaan. Laukat tammasi nosti rennon rauhallisesti, mutta kuitenkin tarpeeksi napakasti. Nojasit paljon etukenoon, ja korjailin istuntaasi läpi tunnin. Lily kulki kokonaisuudessaan oikein hyvin, ja saimme istuntaasi hiukan paremmaksi tunnin loppuun mennessä." - Sinte

24.08.13 - Kouluvalmennus

"Luultavasti tämän valmennuksen helpoin hevonen Lily aloitti valmennuksen vahvasti ja rauhallisesti. Tamma oli alusta asti kuulolla ja näytti kulkevan kuin unelma. Sinun ei paljoa tarvinnut Lilyä muistuttaa, miten ollaan kuulolla, kun tamma oli melkein koko ajan hyvin hallussa. Voltti oli teille helppo tehtävä ja Lily kulkikin melkein koko ajan asettuneena tasaisesti sisään päin, mutta sitä piti myös sitten asettaa pihalle, sillä tamma olisi mieluusti kulkenut koko ajan asettuneena. Ravissakin tehtävä näytti olevan teille helppo. Lily näytti oikein mukavalta ratsastaa ja sinulla näytti olevan hyvät oltavat sen selässä. Tempon vaihtelutkin sujuivat ongelmitta ja Lily hidasti kun pyydettiin ja lisäsi kun pohkeet painautuivat sen kylkiin. Oikein hyvän ja sujuvan näköistä ratsastusta koko valmennuksen ajan!" - Iida

Palkinnot, saavutukset, arvostelut

28.02.2015 - ERJ:n laatuarvostelu - Tulokset
(6+40+25+20+10=101p.) ERJ-I

05.2015 - Fn

05.2015 - PP-MVA

PKK:n 56. KTK-tilaisuus - 15.10.2015
Tuomarit: aksu, Anne, Chao, Elisa, Latu
15+13+18 = 61,3% KTK-III
- Rotuleima hyvä, sukupuoleima erinomainen. Raskaahkoluustoinen fwb:ksi. Kaunis pää, lihaksikas kaula ja etuosa. Takaosa voimaton, etupainoinen. Etujaloissa kokkapolvisuutta. Tj pystyt vuohiset. Hyvät ylä- ja alalinjat. Selkeä toteutus, varjokohtien esiintuominen voisi olla rauhallisempaa. Kaunis hevosen väri.
- Leimat hyvät, lempeä ilme. Toteutus kaipaisi hieman lisää elävyyttä varsinkin rungossa.

Kilpailut

Porrastetuissa
ERJ tasolla 11/10, 6835.71 ominaisuuspistettä.
Hyppykapasiteetti ja rohkeus 3244.75p
Nopeus ja kestävyys 177.19p
Kuuliaisuus ja luonne 3590.96p
Tahti ja irtonaisuus 126.31p


06.06.12 - Järnby - PKK/Näyttelyt - Muu kuva: Pääkuva - KP (Tuom. Chao)
"Hieno, työntäyteinen kuva, todella kaunis väri!"
30.08.12 - Seppele - PKK/Näyttelyt - Muu kuva: Pääkuva - KP (Tuom. Miia)
"Hevosella vähän liiankin ilmeikäs pää. Värit hyvin valittuja, mutta väritys kovin kiiltävää. Kuvassa selkeästi korkealle koulutettu hieno kilparatsu."
11.04.15 - Rusetti - PKK/Näyttelyt - Muu kuva: Pääkuva - KP, EM (Tuom. Kics)
"Varusteissa hienot yksityiskohdat. Kuvasta ei jää epäselväksi mikä tilanne on kyseessä, hienosti otettu kaikki huomioon hevosen ilmeestä vaahtoaviin suupieliin ja laajentuneisiin sieraimiin."
15.04.15 - Agraciado Polo Ponies - PKK/Näyttelyt - Muu kuva: Pääkuva - KP (Tuom. Anne)
"Selkeällä tyylillä ja väreillä toteutettu piirros. Varusteiden yksityiskohdat ovat erityisen onnistuneet ja hevosen ilme on terhakka."

28.02.15 - Stall Lumos - PKK/Näyttelyt - Rakennekuva - EO-sert (Tuom. Latu)
"Kompakti ja vahva rakenne. Vivahteikkaammalla ja syvemmällä värityksellä olisi ollut selvä luokkavoittaja."
15.03.15 - Järnby - PKK/Näyttelyt - Rakennekuva - EO-sert (Tuom. Anne)
22.03.15 - Mêl Seren - PKK/Näyttelyt - Rakennekuva - HY (Tuom. Kics )
24.03.15 - Amarante - PKK/Näyttelyt - Rakennekuva - HY, SA (Tuom. Kics)
Hyvät leimat, supistuneet etusääret."
31.03.15 - Latun talli - PKK/Näyttelyt - Rakennekuva - HY (Tuom. Latu)
15.04.15 - Agraciado Polo Ponies - PKK/Näyttelyt - Rakennekuva - EO-sert (Tuom. Anne)
01.07.15 - Hirttivaara - PKK/Näyttelyt - Rakennekuva - BIS2 KTK-sert (Tuom. aksu)

72 ERJ sijoitusta
20.03.12 - Pyrr Warmbloods - Este/ERJ - 160cm - 5/100
21.03.12 - Pyrr Warmbloods - Este/ERJ - 160cm - 10/100
22.03.12 - Pyrr Warmbloods - Este/ERJ - 160cm - 9/100
26.04.12 - Rosenheim - Este/ERJ - 160cm - 2/30
06.05.12 - Satulinna - Este/ERJ - 160cm - 5/40
07.06.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 160cm - 3/30
30.08.12 - Mel Seren - Este/ERJ - 160cm - 1/9
02.09.12 - Underground - Este/ERJ - 150cm - 3/30
03.09.12 - Underground - Este/ERJ - 160cm - 4/30
03.09.12 - Callanley - Este/ERJ - 150cm - 1/40
04.09.12 - Callanley - Este/ERJ - 150cm - 1/40
05.09.12 - Callanley - Este/ERJ - 160cm - 4/40
06.09.12 - Welbyn yksityiset - Este/ERJ - 150cm - 5/40
07.09.12 - Welbyn yksityiset - Este/ERJ - 150cm - 3/40
14.09.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
14.09.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 4/30
15.09.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 5/30
17.09.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 2/30
26.09.12 - Caral - Este/ERJ - 160cm - 4/40
28.09.12 - Koston Suomenhevoset - Este/ERJ - 100cm - 6/60
20.09.12 - SLC Ponies - Este/ERJ - 120cm - 5/50
10.10.12 - Dark Side Trakehners - Este/ERJ - 150cm - 3/30
05.10.12 - ML - Este/ERJ - 160cm - 2/30
07.10.12 - ML - Este/ERJ - 160cm - 4/30
07.10.12 - ML - Este/ERJ - 160cm - 1/30
08.10.12 - ML - Este/ERJ - 160cm - 1/30
11.10.12 - ML - Este/ERJ - 160cm - 5/30
11.10.12 - ML - Este/ERJ - 160cm - 5/30
30.09.12 - Team J&K - Este/ERJ - 160cm - 3/50
15.10.12 - Championtalli - Este/ERJ - 160cm - 6/50
25.10.12 - Solo - Este/ERJ - 160cm - 6/40
24.08.13 - VSPY - Este/ERJ - 160cm - 6/40
03.09.13 - Kirbera - Este/ERJ - 160cm - 3/30
03.09.13 - Kirbera - Este/ERJ - 160cm - 5/30
16.02.14 - Kirbera - Este/ERJ - 160cm - 1/30
19.02.14 - Kirbera - Este/ERJ - 160cm - 5/30
24.02.14 - Kirbera - Este/ERJ - 160cm - 3/30
25.02.14 - Kirbera - Este/ERJ - 160cm - 2/30
11.07.14 - Aaltolan tila - Este/ERJ - 160cm - 3/30
12.07.14 - Aaltolan tila - Este/ERJ - 160cm - 1/30
14.07.14 - Aaltolan tila - Este/ERJ - 160cm - 4/30
15.07.14 - Aaltolan tila - Este/ERJ - 160cm - 2/30
19.07.14 - Hex Sporthorses - Este/ERJ - 160cm - 5/40
22.07.14 - Aaltolan tila - Este/ERJ - 160cm - 3/30
23.07.14 - Aaltolan tila - Este/ERJ - 160cm - 4/30
27.07.14 - Aaltolan tila - Este/ERJ - 160cm - 4/30
31.07.14 - Thrillium - Este/ERJ - 160cm - 5/30
31.07.14 - Reiter - Este/ERJ - 160cm - 5/30
01.08.14 - Thrillium - Este/ERJ - 160cm - 2/30
02.08.14 - Thrillium - Este/ERJ - 160cm - 4/30
02.08.14 - Diethelm Stables - Este/ERJ - 150cm - 3/47
04.08.14 - Thrillium - Este/ERJ - 160cm - 1/30
04.08.14 - Diethelm Stables - Este/ERJ - 150cm - 4/47
05.08.14 - Thrillium - Este/ERJ - 160cm - 2/30
05.08.14 - Westbound - Este/ERJ - 160cm - 2/30
06.08.14 - Westbound - Este/ERJ - 160cm - 1/30
06.08.14 - Rêve de Haussea - Este/ERJ - 160cm - 1/40
06.08.14 - Rêve de Haussea - Este/ERJ - 160cm - 2/40
07.08.14 - Reiter - Este/ERJ - 160cm - 3/30
08.08.14 - Reiter - Este/ERJ - 160cm - 5/30
08.08.14 - Thrillium - Este/ERJ - 160cm - 4/30
08.08.14 - Mel Seren - Este/ERJ - 160cm - 1/30
09.08.14 - Rêve de Haussea - Este/ERJ - 160cm - 6/40
09.08.14 - Wzenlijk - Este/ERJ - 160cm - 5/27
10.08.14 - Mel Seren - Este/ERJ - 160cm - 5/30
10.08.14 - Diethelm Stables - Este/ERJ - 150cm - 2/47
11.08.14 - Mel Seren - Este/ERJ - 160cm - 1/30
11.08.14 - Wexenlijk - Este/ERJ - 160cm - 4/27
12.08.14 - Wexenlijk - Este/ERJ - 160cm - 3/26
12.08.14 - Virginia Ness - Este/ERJ - 150cm - 6/40
13.08.14 - Shangri La - Este/ERJ - 150cm - 5/30
16.08.14 - Shangri La - Este/ERJ - 150cm - 2/30

42 KRJ sijoitusta
21.10.12 - Fiktio - Koulu/KRJ - Helppo B - 6/60
17.02.13 - Sakaristi - Koulu/KRJ - Helppo B - 2/37
17.02.13 - Mörkövaara - Koulu/KRJ - Helppo B - 6/40
26.02.13 - Mörkövaara - Koulu/KRJ - Helppo B - 2/40
01.09.13 - Konkkaronkka - Koulu/KRJ - Helppo B - 6/40
07.09.13 - Konkkaronkka - Koulu/KRJ - Helppo B - 6/40
08.09.13 - Konkkaronkka - Koulu/KRJ - Helppo B - 1/40
12.09.13 - Huvitus - Koulu/KRJ - Helppo B - 4/40
20.09.13 - Latun talli - Koulu/KRJ - Helppo B - 1/30
23.09.13 - Latun talli - Koulu/KRJ - Helppo B - 1/30
12.11.13 - Stewart - Koulu/KRJ - Helppo B - 2/30
15.11.13 - Stewart - Koulu/KRJ - Helppo B - 4/30
19.11.13 - Stewart - Koulu/KRJ - Helppo B - 1/30
21.11.13 - Stewart - Koulu/KRJ - Helppo B - 3/30
11.02.14 - Vaapukka - Koulu/KRJ - Helppo B - 2/30
15.02.14 - Vaapukka - Koulu/KRJ - Helppo B - 3/30
22.03.14 - KK Bailador - Koulu/KRJ - Helppo B - 6/50
24.03.14 - KK Bailador - Koulu/KRJ - Helppo B - 3/50
01.04.14 - Fiktio - Koulu/KRJ - Helppo B - 1/40
02.04.14 - Huvitutti - Koulu/KRJ - Helppo B - 7/50
03.04.14 - Huvitutti - Koulu/KRJ - Helppo B - 5/50
04.04.14 - Sigma - Koulu/KRJ - Helppo B - 5/30
05.04.14 - Huvitutti - Koulu/KRJ - Helppo B - 4/50
06.04.14 - Fiktio - Koulu/KRJ - Helppo B - 6/40
09.04.14 - Huvitutti - Koulu/KRJ - Helppo B - 3/50
11.04.14 - Kevätrinteen - Koulu/KRJ - Helppo B - 1/40
12.04.14 - Kevätrinteen - Koulu/KRJ - Helppo B - 5/40
14.04.14 - Kevätrinteen - Koulu/KRJ - Helppo B - 2/40
14.04.14 - Kevätrinteen - Koulu/KRJ - Helppo B - 3/40
16.04.14 - Marike - Koulu/KRJ - Helppo B - 7/60
16.04.14 - Marike - Koulu/KRJ - Helppo B - 2/60
22.04.14 - al Najya - Koulu/KRJ - Helppo B - 2/50
26.04.14 - al Najya - Koulu/KRJ - Helppo B - 6/50
14.05.14 - Fiktio - Koulu/KRJ - Helppo B - 2/40
01.06.14 - Juksula - Koulu/KRJ - Helppo B - 5/60
14.06.14 - Kauniston tila - Koulu/KRJ - Helppo B - 4/30
16.06.14 - Kadotetut Suomenhevoset - Koulu/KRJ - Helppo B - 5/30
17.06.14 - Kauniston tila - Koulu/KRJ - Helppo B - 4/30
19.06.14 - Kauniston tila - Koulu/KRJ - Helppo B - 4/30
20.06.14 - Kauniston tila - Koulu/KRJ - Helppo B - 3/30
10.09.14 - Delmenhorst - Koulu/KRJ - Helppo C - 1/30
11.09.14 - Delmenhorst - Koulu/KRJ - Helppo C - 2/30

Ulkoasu © Maiju V. 2013